Oda Tasarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------
    En yakın prizin yanına bi adet büyük şalter bağlayıp yanına 2 tane 6 lı prizi yan yana monte edip, 3

bilgisayar masasınıda yan yana koydummu gerisini tepiştirdinmi bitti işte benim oda stilim :D

katiliyorum we dee bence hem arkadaslarin geldiinde ortak oyun bile cewirebiliyorsun yok ben illa minibar istiyorum dersen 

minibari yapinca bana haber werde beraber bi icelim 

Nerede o eski günler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

ben hayalimdeki odayı bırak hayalimdeki evi dahi anlatsam senin kurmaya paran yetmez:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    oda fazla büyük degilse en iyisi gömme dolap ve yatak olur duvarın birini tamamen bu işe ayırabilrsin bu sayede barıda daha rahat kullanabilirsin geniş alana ihtiyacın oldugunda yatagı yok edersin bilgisayar masasının cam kenarında olmsı güzel ama cam ufaksa biraz büyültmek güzel olur

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek

:D

Ne Mutlu Türküm Diyene...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    silenceb bunu yazdı:

:D

hoca valla süpermiş ha 2 m² içinde top oynayabilirsin, yatabilirsin, ders çalışabilirsin, bilgisayar kullanabilirsin. hatta değişik fantaziler de geliştirilebilir. :D

///______________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

ben esyadan nefret ederim yer yatagi olcak dolap duvarin içinde hali minderler fln yeter sonra duvarlara bi kaç sey asabilirsin ama öle poster moster deil :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

osmen yapsam böyle bişey yaparım çok zikici bi model görünüşü verio duvarıda turuncuya boyardım :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

çok büyük ollmasına gerenk yok

Yer Döşemes:
    yerlerde kesinlikle halı olmıcak masif parke :D yawuz yazcak şekilli bi şekilde koyu parkelerle

Duvarlar:
    Beyaz boyalı ve beyaz boyanın üzerinde şahsımın ellerini boyaya batırıp duvarda izlerini çıkartması lazım (şuan olduu gibi ) Bide geri kalan yerlere desenleri ben 0.5 pilot kalemle bide siyah asetat kalemleri ile ( ince kalın orta ) desenler çizerim 

Mobilyalar :
    Ranza (mümkünse altlı üstlü benim kullandıım ) . Komidin . Şifonyer . bide elbise dolabı ama gömme dolap olcaz kazulet gibi ortada istemem

Tavan :
    Tavan bembeyaz ve ortada jix bir lamba modeli olcek kırmızı mümkün mertebe kendi seçimim olan karton piyerler kullanılcak

Veee Assolist bilgisayar :
    15 li bir piriz (o büyük şalterden bi danede ben istiyom :p) Üst katta ranzanın başımı kodumun yernin arkasında kalan boşluğa bi plaktform ve cuk laptopu oraya
    alt katta yatıcam :D 5 artı 1 imi odanın hir bi tarafına yayacam  ranzanın  merkezindede  wireless modem :D

Kapısı ağaç olcak şu 700ytl :D yangın geçirmez ses geçirmez kurşun geçirmez olaanlardan
    Doğramalar ağaç olcak çift cam ayrıca alarmı olcak :D
    bide kilima olcek
    Dehşet kalın bi perde olcek (benim oda çok güneş alır ) ince perde bide tül olsun ama bunları mümkünse kalın siyah ince kırmızı tül beyaz ve benzeri olmayan desenleri olması lazım
    dışarda bi çanak anten olması lazım digital tv card için
    lambaları ranzanın üstünden kapata biliim . açabiliim
    bi adet ketıl
    bi küçümen dolap (çay kahve ıvır zırı için )
    bi komidin kadar küçük kasa kadar sağlam ahşap kilitli bi dolap

daaha aklıma gelmiyo :D 

tahribat.com a can feda
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    Thelordmax bunu yazdı:

osmen yapsam böyle bişey yaparım çok zikici bi model görünüşü verio duvarıda turuncuya boyardım :D

bu ne boqtan bisi la böle :D ahauahah bunda mi rahat edicen sen:D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    mutlaka bir kum torbası, bir çekyat, bir yatak, üstüne minimum 4 bilgisayar monitörü sığdırabileceğim uzunlukta bir masa, çalışma masasının entegre olduğu bir kitaplık, büyük bir çöp kutusu, 2 kapılı bir giysi dolabı ve bir de anahtar :) kapı için

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 7333 Toplam Mesaj: 25