folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Odatv Muhabiri İklim Bayraktar Deniz Baykal‘In Ajanı Mı ?

Odatv Muhabiri İklim Bayraktar Deniz Baykal‘In Ajanı Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Odatv muhabiri olan ve kendini iklim bayraktar olarak tanıtan bayan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ile bir görüşme yapıyor ve bu görüşmede chp eski genel başkanı deniz baykalın kendisini taciz ettiğini söylüyor ve bu tacizi kayda alması için kılıçdaroğlundan yardım istiyor.

Bu olay yıllar önce yaşanan ecevite suikast olayını hatırlatıyor.

Ecevite suikast olayında ecevit yanlısı bir derin çete bir ihbar mektubu hazırlıyor.Bu mektupta ecevite miting sırasında suikast yapılacağı yazıyor.Bu mektubun süleyman demirele ulaştırılması sağlanıyor.Demirele bu mektup ulaşınca tuzağa düşmüş oluyor.Nasıl mı ?

Demirel mektupta yazan suikast iddiasını ciddiye alıp ecevite haber verirse,ecevit bu olayın siyasi rantını kullanır ve kendisini öldürmeye çalıştıklarını mitingte söyleyerek herkesin onu desteklemesini sağlar.Demirel mektuptaki iddiayı ecevite haber vermezse bu sefer mitingte birkaç el ateş edilerek suikast havası yaratılar.Bu suikaste dair ihbar mektubunun demirele önceden gönderildiği medyaya servis edilir ve ecevit mağdur duruma düşürülür.Demirel ne yaparsa yapsın suçlu duruma düşer.

Bu olaylar seçimden birkaç ay önce yaşanıyor dikkat edin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

biraz fazla bir paranoyak durum degilmi hocam sence

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

o kadın gerizekalı

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Seçim öncesi baykal gibi bir adam neden parti imajını al aşağı etmek istesin ki ?  Chp yi olduğundan daha rezil bir konuma getirmekten başka ne işe yaradı bu son gelişmeler ? Ya baykal bizim bildiğimizden farklı bir yerde ya da siyasi hırsı partiyi kurban edecek kadar kendisini kaybetmesine neden oluyor .  Kılıçdaroğlu nun önümüzdeki seçimdeki muhtemel hezimetten sonra partide kalmayacağı açık , bu durum için tekrardan elini mi güçlendirmek istiyor acaba ? Kendisine karşı gizli planlar yapılan ,  parti içindeki oyunlara kurban edilen mağdur bir genel başkanı mı oynamak istiyor ?

Ya da baykalı tasfiye eden ekip seçim sonrası chp nin koltuğuna oturtmayı planladığı ismi kazaya kurban vermek istemiyor ve kamuoyu gözünde baykal ı bir kez daha yıpratmak istiyor. Bunlar seçimi filan bıraktılar koltuk sevdasıyla seçim sonrasının peşindeler anlaşılan.

Şu karışıklığın içinde chp yi ülkenin kurtuluşu olarak görenlere acıyorum. Görünen köy kılavuz istemez , chp nin iktidar hevesi , mal paylaşımı için babasının ölmesini bekleyen hayırsız evlatlarınkine benziyor.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    blmrt bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaş kendinden paranoyak modda zaten.
    Bir şeyleri bir şeylere bağlamaya bayılıyor,kendisi bir ihtimal düşünüyor sonra zihninde kendi yarattığı ihtimali "kesin" gibi düşünüyor, en son da bunu sana bana herkese empoze etmeye çalışıyor.
    Bunu yapmasının bir nedeni-amacı var mı yok mu bilmiyorum.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    blmrt bunu yazdı:

Arkadaş kendinden paranoyak modda zaten.
    Bir şeyleri bir şeylere bağlamaya bayılıyor,kendisi bir ihtimal düşünüyor sonra zihninde kendi yarattığı ihtimali "kesin" gibi düşünüyor, en son da bunu sana bana herkese empoze etmeye çalışıyor.
    Bunu yapmasının bir nedeni-amacı var mı yok mu bilmiyorum.

aynen hocam kendi isminden etkileniyor galiba. İçsesini wikileaks belgesi zannediyor sonra böyle kendi yalanına kendi inanan adam oluveriyor.

Hadi sen söyle bakim şimdi tayyip ne takla atacak yine bu sene davos yok seçime 3 ay kaldı bekliyoruz ha milletçe bi kasımpaşalılık yapsın +10 puan bonus kapsın. Sağlam oynasın bu sefer ama 2. kez aynı oltaya gelmeyecekler olabilir şöyle obamaya kafa filan atsın ne bilim sarkozinin karısına "sus be kadın" desin ya da birleşmiş milletlere avrupa birliğine filan ananızı alın gidin yoksa ben altıma alacam desin ben bile oy veririm:)

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

valla Doğruyu Söylemek Gerekirse Bu iktidar partisi 10 yıldır Tabiri Caizse ülkenin İçine Zıçtı.

Hani ne oldu emekli maaşları ? verilen yüzde 1,2 zam oranı yetiyormu ?

asgari ücret 600 tl Bir Mutfak tüp olmuş 66 tl.

Yahu Arkadaş, 5 kişilik ailede 4 ü çalışıyor Genede yetmiyor diyorlar, Örnek Komşumuz, elektirik, su faturalarını Parasızlıkdan geç yatırıyorlar adamlar 3-5 gün elektirik kesik yaşıyor...

Hastahaneler Ne oldu peki? Git en basiti ilaç yazdır ilaç farkı altında 10-30 tl arası para alıyor eczacılar. (Hani diyeceksiniz hükümetle ne alakası var bunun, Peki sağlık bakanlığı Bu hükümete bağlı değilmi _?) Şeker hastaları 40-50 tl verip Şeker Ölçme striptlerinide kendileri alacaklar.

Bilişim alanındada bir gelişme Yok 1 Mbps Sınırsız bağlantı 49 tl Tttnet Budamı koymadı dize Bakın Beğenilmeyen japonya 49 mpbs ile bağlanıyor Bu nasıl He _? yan tarafdaki komşumuz Yunan gavurları 100 Mpbs ile bağlanıyor nete Bu dahada iyi değilmi Hemde devletin verdiği Yatılı okuldundan bağlanıyor arkadaş, 700 mblik filmi 2 farklı linkden 2 dakkaya indirdi.. bana sordu PARTLAR nasıl birleşiyor diye.

--------------

Yahu gelişen ne oldu cep telefonları, Onlarda Yabancı ülkelerin artığı merak etmeyin Siz. Sonradan bize geliyor. 100 kontor almaylan Aile ev geçinmiyor...

neyse sallayın yukarda Yazdıklarımı,

Kendini eleştiriyor diye 3-5 gariban yazarı, karikatür çizerini, muhabiri İçeri atanlar,,,

Bunları ajanlıkla nasıl suçluyorsunuz AJAN OLSALARDI EMİN OLUN YAKALANMAZLARDI O YAZARLAR, Televizyoncular, arkaları sağlam olurdu..

OLAYA BİRDE BURDAN BAKIN.

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

arkaları sağlam zaten :))) hemde çok sağlam 

Hayat paylasmaktır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

rasim%20ozan%20kütahyalı

"bea"