Ödenmeyen Bağkur Borçları. ( Bağkur Borcum Birikirse Ne Olur ? )
-
Title yazarken bile arama hacimlerine bakıyorum adsfsdf neyse :D
Beyler, bağkur borcum 10 bin tl ye yaklaştı, ve bugün son ödeme tarihiydi. Bayağıdır ödemiyorum, bana bi problem yaratır mı ?
Bu sene af çıkacak diyolar.
Eyvallah.
-
Hocam vergi borcundan dolayı olmasın? Benimde bu kadar borcum var ama herhangi bir bankadan işlem yapmadılar şu ana kadar.
-
hacılar hocalar af cikinca faizmi siliolar ana parayımı ?
-
ödemezsen problem olmaz sanıyorum. bizim peder beyin de senelerdir borcu vardı bi kaç sene önce af çıkınca ödedik emekli oldu. af çıkarsa da sadece faiz için çıkar ana para durur.
-
benim çalıştığım yerin shibininde 17 milyar borcu var sikinde değil banka kartlarını kitliyorlar kredi vermiyorlar okadar üstünede araba var daha bi bi bok olduğu yok
-
borcun devlete ise çok korkmayacaksın.
sadece yeni iş kuramazsın, kredi çekemezsin falan filan..
-
birde hastaneye gittiğinde muayne olamıyorsun. tabi bu arada sağlık sigortası primi kesmeye devam ediyorlar :D
-
TeRRoR bunu yazdı
birde hastaneye gittiğinde muayne olamıyorsun. tabi bu arada sağlık sigortası primi kesmeye devam ediyorlar :D
Yani ; hem s... yor sonrada valla ben bişi yapmadım diyor.
-
THT2005 bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
Yani ; hem s... yor sonrada valla ben bişi yapmadım diyor.
faydalanamadığın bir hizmet için senden para kesiyor. Devlet olmak lazım şu devirde amq.
-
Bugün bişey olmaz, Emekli olmak için başvurduğunda açar gösterirler sana borcu 70 inden sonra kara kara düşünürsün hacı
Bağkur borcun varken normal 4A SGK da yaptırmışsan o dönemin karşılık geldiği ayları siliyorlar peşinde koşarsan.
-
Benim de 12 000 TL falan oldu ara sıra kağıt geliyor 10 gün içinde ödemeyecekseniz mal beyanı yapın falan filan hepsini okumuyorum he deyip geçiyorum :) Şu ana kadar birşey olmadı kredi de çektim bankada hesabım da var yüksek miktarda para girip çıkıyor. Borcu sildirebileceğiz ama günleri de silecekler daha sonra istersen o günleri tekrar borçlanabileceksin. Kanun geçti ama yürürlüğe girmesini bekliyoruz. Her ay muhasebeciye soruyorum hala gelişme yok. Sildireceksen muhasebecine sor yürülüğe girdiği zaman haber versin sana.