Off İçim Yanıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    Allah yardımcın olsun (eğerki hayır diye bi cevap verirse inşallah vermez niye diye asla sorma, kadınlar hiçbişeyin nedenini bilmez) olgun davran, olumlu düşün ve açılmadan önce biraz bişeyler oku şiir olabilir kitap olabilir vs vs

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek
    Pat diye söyleme, lafın yolunu yap biraz.Acele etme, lafı uzatma ama tamamen bitirmeden konuş, imalı imalı.O zaman gizemli birisi oluyomuşsun kızlar öyle diyolar :D
    Kıza hediye al, gül alma.olay anında kızla yan yana ol ve sana bişey diyeceğim dediğin zaman birazcık daha sokul yanına, kız heyecanlansın, meraklansın.Mümkünse saçlarını severek konuş
    Oldu ya kız kabul etmedi.SAkın arkadaş kalalım falan deme.Altın kural sana. Heyecan yapma, sonunu düşünme ama her iki sonucada hazırlıklı ol.Allah yardımcın olsun.

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    Boşver hajı teklif etme şimdi kabul etmezse ne olacak arkadaşlıgınız bitecek yani eskisi gibi samimi olamıcaksınız en iyisi kendini aşık ettir kıza:)

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enigmatic
    Enigmatic's avatar
    Erkek

Katılıyorum hocam...

İyi orta gol getirir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek
    yarin bi gün bi baskasiyla ciktigini görürsen nedecen? pek bi b.k yapamassin aslinda biraz canin yanar hos olmaz tabi.. senin yerinde olsam dilimi korkak tutmazdim.. ha bole bi seyide sakin yanaklarim kizarir karsisinda yapamam gibisinden düsünüp bi gece yatagindayken msjlasarak yada arayarak sölemek gibi bi embesillik yapma.. gözlerinin icine ne hissettigini hissettirircesine bakarak adam akilli soyle yeter.. rast gele ;)

choosing my confessions...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    a.q. ona başkası seni seviyorum diyeceğine sen de haydi kolay gelsin bi defa söyledin mi gerisi gelicek!!!

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shizzle
    shizzle's avatar
    Erkek
    whay ammmma k...... herksn mi derti aynı olr hacı aynn bende en yakn ark.ıma aşık oldum be hocam nese allhtn ben halltmde ama gidip direk dersn seni seviyrm sana karşı duygularım deişti çıkalm şeklinde bişi s...ri alma ihtimalin büük yani sana seni ark. oalrk görydm zırttr vırttr der ama yavştn al onn için sadece bi ark dan fazla olduunu ona gster de sen bnm yarım sın de canm manım yok adnn sonuna cumlu ekler getirme zevzek biri olark bakr sana sen ona deer verdiini gster ve yavş yvş açıl önce aralrda filn böle seni özledim filan yada herkste seni görüorm filan şekli bişisora yvş yvş daa da açlmaya başla dennmştr görrsn etkisini ama gidip direk açılma ama tabe oda boş deilse git direk de sana gola alammı çıgakmı die

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swats
    swats's avatar
    Erkek
    Ya kız süper güzel ama. Karşısında adam gibi konuşamıyom. Aşık olmadan çok rahattım şimdi çekiniyom. Bi de bana kanki diyo :( durum boka gidiyo

Yazı Yazma Hela ya Başın girer Belaya!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swats
    swats's avatar
    Erkek
    Ya kız süper güzel ama. Karşısında adam gibi konuşamıyom. Aşık olmadan çok rahattım şimdi çekiniyom. Bi de bana kanki diyo :( durum boka gidiyo

Yazı Yazma Hela ya Başın girer Belaya!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    aynısı bana oldu kız 4 senedir küs bana ama simdi sittir ettim o kız yüzünden basıma cok sey geldi ama biz onla kardes gibiydik dikkat et kendini üzme..!

BAN
Toplam Hit: 4734 Toplam Mesaj: 33