Office 2007 Enterprise Türkçe ( 4Shared Linki )
-
FeraGaTT bunu yazdı:
-----------------------------
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------Al sana bu en güzel cevap olur umarım :)))
-----------------------------abi sen laf anlamıyo musun? gir siteden boyuta bak ya da gir screenden boyuta bak ben de istedigin cdnin üzerine office 2007 yazarım, ayrıca onda updateler veya crack var mıdır? orası da mechul. ama bak ben sana somut örnek sunuyorum http://drej-office-2007.4shared.com/ gir boyutları topla ondan sonra gel yorumunu yaz.
-----------------------------Abi orjinal cd bu neden bahsediyosun aktivasyon veya crack gerektirmiyor. Biraz mantıklı olun sence 800 MB için dvd yapılır mı çok pahalıya mal olur israf olu sence microsoft böle bişi yapabilir mi ?
-
Yau 800mb tek cdye sığmaz,ya 2 cd yapacaksın ya 1 dvd :) boşverin değmez bunun için bu kadar uzatmaya :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
Yau 800mb tek cdye sığmaz,ya 2 cd yapacaksın ya 1 dvd :) boşverin değmez bunun için bu kadar uzatmaya :)
-----------------------------Sence ben nası sığdırdım tek cdye evet uzatmaya gerek yok basbaya tek cd işte.
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------Abi orjinal cd bu neden bahsediyosun aktivasyon veya crack gerektirmiyor. Biraz mantıklı olun sence 800 MB için dvd yapılır mı çok pahalıya mal olur israf olu sence microsoft böle bişi yapabilir mi ?
-----------------------------ya bak güzel kardesim.1 cdyi asıo 2 cd cekmektense canım dvd cekmek istio ben de arkadsa öyle söyledim.ha updateleri falan silerm 1 cdye sıgdırrım o konuda haklısın ama normalde 1cdye sıgmaz. sendekinde updateler yoktur 1cdye sıgıyodur. ama bendekinde update var sıgmıyor. konu bundan ibaret fakat tavrın cok sert kıl oldm bnu da belrtmek isterm. neyse konuyu kirletmeyelm bi sorunun varsa pm at lütfen.