Office 2016 Full
-
virüs çıktı hacı

:)) hacı cihaza izin vereyimmi.hacktool vs birşeyler dedi. bi sıkıntı olmaz degilmi.:))
DoubleExpress tarafından 25/Mar/20 00:02 tarihinde düzenlenmiştir -
RotKerim bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdıbanneduser bunu yazdı
Hocalar anadolu üniversitesi açık üniversitesinden kaydınız varsa -aktif olmasına gerek yok- Office 365 i bedavaya kullanabiliyorsunuz. Yaklışık 2 senedir kullanıyorum. Galiba hepsini kullanabiliyorsunuz. Bazı ünivlerde bunu öğrencilerine bedavaya veriyor. Bir bakın derim.
iş için kullanıyorsak kan almasınlar...
yo ben hertürlü şey için kullanıyorum arkadasın da dediği gibi yaklaşık 6 7 sene önce sadece 1 dönem kayıt yaptırdım açık öğretime yıllardır bedava ofis kullanıuyorum
Nasil olacak bu is aydinlatabilirmisin
-
DoubleExpress bunu yazdı
virüs çıktı hacı

:)) hacı cihaza izin vereyimmi.hacktool vs birşeyler dedi. bi sıkıntı olmaz degilmi.:))
windows kmspico ürünlerini virüs olarak algılıyor. crack olduğu için milleti korkutuyor işte.
-
ari41 bunu yazdıRotKerim bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdıbanneduser bunu yazdı
Hocalar anadolu üniversitesi açık üniversitesinden kaydınız varsa -aktif olmasına gerek yok- Office 365 i bedavaya kullanabiliyorsunuz. Yaklışık 2 senedir kullanıyorum. Galiba hepsini kullanabiliyorsunuz. Bazı ünivlerde bunu öğrencilerine bedavaya veriyor. Bir bakın derim.
iş için kullanıyorsak kan almasınlar...
yo ben hertürlü şey için kullanıyorum arkadasın da dediği gibi yaklaşık 6 7 sene önce sadece 1 dönem kayıt yaptırdım açık öğretime yıllardır bedava ofis kullanıuyorum
Nasil olacak bu is aydinlatabilirmisin
Hocam ben nasıl yaptığımı pek hatırlamıyorum. Ama o kadar zor değildi. Şu linkte anlatıyor.
-
Cayan bunu yazdıDoubleExpress bunu yazdı
virüs çıktı hacı

windows kmspico ürünlerini virüs olarak algılıyor. crack olduğu için milleti korkutuyor işte.
aynen doğrudur.sağolsun birileri fayda alması için atılmış.crack olduğu için windows bunu virüs olarak algılıyor.kurdum çalıştı.herhangi bir korkum kalmadı yani
-
link patlamış helva dağıtın
-
İhtiyaç işi.
-
link patlak f5 please
-
link vericek varmı