Office Ödevim Soru ?
-
hea sen nasıl yaptın ? hacı. aynen öle yapılcak işte msn pm lesene
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------hea sen nasıl yaptın ? hacı. aynen öle yapılcak işte msn pm lesene
-----------------------------office 2007 mi kullanıyorsun?
üst menülerden ;
gözden geçir => belgeyi koru => biçimlendirmeyi ve düzenlemeyi kısıtla => bu belgede yalnızca bu türde düzenlemeye izin ver işaretle => listeden form doldurma seç => evet, korumayı zorlamayı başlat => şifreyi yaz ve altına tekrar yaz tamam tıkla. çözmek için aynı yere tekrar gel korumayı durdur tıkla şifreyi gir. şifreyi unutmamalısın birde onu kırmak için yollara düşersin :)
-
ilk numaralandırmayı nasıl yaptın peki öğrenci no nun soluna düşmüş ? edit : tmm onu hallettim :)
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------buldum bi yolda hoca piçlik yaparmıki tablo oluşturdum kenarlıkları sildim :Düzeirne gidince anca anlaşılıo tablo olduğu
-----------------------------O tablo değildir.. Tabloyla yapmışsa da hoca yanlış yapmıştır..
Sayfayı iki sütuna böleceksin... Şimdi kurulu olmadığı için tam anlatamıyorum
burda varmış
http://e-nokta.org/content/wordde-sayfayi-sutunlara-bolmek
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------buldum bi yolda hoca piçlik yaparmıki tablo oluşturdum kenarlıkları sildim :Düzeirne gidince anca anlaşılıo tablo olduğu
-----------------------------O tablo değildir.. Tabloyla yapmışsa da hoca yanlış yapmıştır..
Sayfayı iki sütuna böleceksin... Şimdi kurulu olmadığı için tam anlatamıyorum
burda varmış
http://e-nokta.org/content/wordde-sayfayi-sutunlara-bolmek
-----------------------------üstad benim aklımada ilk sütun geldi ama sütun eklersen sayfayı tamamen kapsıyor. en baştaki konferansın kesilmesi kısmından sona doğru yazıp sonra bir satır aşağı atladığımda sütun ekle dersen bu sayfayıda tamamen iki bölüp üstteki yazıyı soldaki sütuna atıyor. arkadaşın verdiği resimde 4-5 tane sütun var soldaki rakamların aşağıdan yukarıya dizilişi aynı hizada değil mesela.
-
konferansın kesilmesi halinde diye başlayan cümleyi adam nasıl yapmış ? otomatik olarak öyle kalıp gibi nasıl oturtmuş ? bi fikri olan iki yana yasla seçeneği değil. onu yapsam bile numara verdiğim anda yazı bozuluor :| edüt bütüd : bi tarafım çıktı sonnda yapabildim yardımcı olan arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.
not: algoritmadan deli amlarım diyen PM pls.