Office Ödevim Soru ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hea sen nasıl yaptın ? hacı. aynen öle yapılcak işte msn pm lesene 

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

ArmadA bunu yazdı:
    -----------------------------

hea sen nasıl yaptın ? hacı. aynen öle yapılcak işte msn pm lesene 

office 2007 mi kullanıyorsun?

üst menülerden ;

gözden geçir => belgeyi koru => biçimlendirmeyi ve düzenlemeyi kısıtla => bu belgede yalnızca bu türde düzenlemeye izin ver işaretle => listeden form doldurma seç => evet, korumayı zorlamayı başlat => şifreyi yaz ve altına tekrar yaz tamam tıkla. çözmek için aynı yere tekrar gel korumayı durdur tıkla şifreyi gir. şifreyi unutmamalısın birde onu kırmak için yollara düşersin :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

ilk numaralandırmayı nasıl yaptın peki öğrenci no nun soluna düşmüş ? edit : tmm onu hallettim :)

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

ArmadA bunu yazdı:

buldum bi yolda hoca piçlik yaparmıki tablo oluşturdum kenarlıkları sildim :Düzeirne gidince anca anlaşılıo tablo olduğu 

O tablo değildir.. Tabloyla yapmışsa da hoca yanlış yapmıştır..

Sayfayı iki sütuna böleceksin... Şimdi kurulu olmadığı için tam anlatamıyorum

burda varmış 

http://e-nokta.org/content/wordde-sayfayi-sutunlara-bolmek

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:

ArmadA bunu yazdı:

buldum bi yolda hoca piçlik yaparmıki tablo oluşturdum kenarlıkları sildim :Düzeirne gidince anca anlaşılıo tablo olduğu 

O tablo değildir.. Tabloyla yapmışsa da hoca yanlış yapmıştır..

Sayfayı iki sütuna böleceksin... Şimdi kurulu olmadığı için tam anlatamıyorum

burda varmış 

http://e-nokta.org/content/wordde-sayfayi-sutunlara-bolmek

üstad benim aklımada ilk sütun geldi ama sütun eklersen sayfayı tamamen kapsıyor. en baştaki konferansın kesilmesi kısmından sona doğru yazıp sonra bir satır aşağı atladığımda sütun ekle dersen bu sayfayıda tamamen iki bölüp üstteki yazıyı soldaki sütuna atıyor. arkadaşın verdiği resimde 4-5 tane sütun var soldaki rakamların aşağıdan yukarıya dizilişi aynı hizada değil mesela.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

konferansın kesilmesi halinde diye başlayan cümleyi adam nasıl yapmış ? otomatik olarak öyle kalıp gibi nasıl oturtmuş ? bi fikri olan iki yana yasla seçeneği değil. onu yapsam bile numara verdiğim anda yazı bozuluor :| edüt bütüd : bi tarafım çıktı sonnda yapabildim yardımcı olan arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum. 

not: algoritmadan deli amlarım diyen PM pls.

Living Death
Toplam Hit: 1763 Toplam Mesaj: 17