Offspringtr.Com Adminlerine Duyurulur :):)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek

evet sanki hatırladım... ben birini fotomontajlamıştım ama :) bu omu bilmiyorum... evet o arkadaş baya bi lamerdi... bana grafikte kafa tutmuştu :)  bende Pc ile aynı seviye Mac kullanıyorum.. ama iş program / sistem kullanmakta deil..  yaratıcılıkta..

bugün gidin dijital fotoğrafçılara.. ehrkes pshop kullanıyo... ama gel bana bi interface hazırla desen koyun gibi yüzüne bakar.. çünkü klişe şeyleri ezberlemiştir o...

neyse... bencede umarım bu arkadaş o arkadaş deildir :)

Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeox
    xeox's avatar
    Erkek

Bilemem...  1 yıldan fazladır görev için yurt dışındaydım. Yeni döndüm. Ve çok eski Tahribatcıyımdır. Forumlara sık yazmasamda Holy ile arada bi rtelefonda görüşrürüm. Designer kanka askere gidince bende yurt dışında olduğumdan koptuk. Rene.. ise sağolsun beni AMD ci yapan ve her konuda çok yardımcı olan bir arkadaştır. Sen benim bilmediğim bu 1 yıllık süreçte eğer o Doguhan isen ve bunlar yaşandıysa bilemem. O zamanlar yaşanan bu gerzekçe durum yüzünden ne kadar sinirlendiğimi hatırlıyorum sadece. Her neyse Aytek dir sen o isen Özürünü kabul edecek. Ben sadece hatırlattım Designer arkadaşıma... Bu konuda daha fazla yazmak niyetinde değilim.. (!)

Dostlara selam...  

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeox
    xeox's avatar
    Erkek
    doguhan bunu yazdı:

xeox bunu yazdı:

Hemen hatırlatayım dostum... Bir ara HB diye bir site varken Doguhan denen lamerin biri gelip buda bizim Aytek için garip garip salak şeyler yazmıştı... Bizde senin le o aralar MSN de konuşuyorduk hatırlarsan.. Neyse bu Doguhan lameri ileri geri fazla konuşunca bende HB nin admini Sheytan arkadaşım olduğu için bunu banlanmasını sağlamış ve bunu uyarmıştım. Sanada Özcan bu lamer HB nin forumlarına takılan biri vs demiştim.. Hatta www.doguhan.net yada başka bir sitede olabilir.. sitesi vardı bunun... senden ordan resimlerini çekmiş, arkadaşı makyajlamıştın. Demiştin ki çok kaışnma sonun böyle olur. Oda lamerliğine devam etmişti banlanana kadar. Sonra HB kapandı.. ordaki lamerde aradan uzun zaman geçtiği için nerde olabilir bilmiyorum. ama buraya bu başlığı aşan arkadaş aynı nicke ve aynen onun gibi konuşuyor. Umarım o değildir.  Biraz düşünürsen o zamanlar bu şahısa ısrarcı hataları ve lamerliğinden dolayı ne kadar kıl olduğumuzu  hatırlarsın. Hımm birde son bir hatırlatma, bu arkadaş MAC ciydi galiba. Arşivlere bakarsan o zamanki Topicleri bulabilirsin sanırım Özcan... 

1) Hackerboyz da beni ilk ve tek banlayan Prens arsima (eser) di. Nedeni ise H.B. forumlarında üye görünen Merve adlı kullanıcının aslında Prens Arsima olduğu gerçeğini ortaya çıkarıp herkesi bilgilendirmemdi. Ban'ı açan kişi ise = SheyTaN dı :) ümit miydi, umut muydu neydi adı unuttum :)

geçmişteki olayları ortaya çıkarmaya çalışsan da haklı olan ben olduğum gerçeği değişmeyecek ve konunun içeriği bozulacak. başlığı silin admin arkadaşım en iyisi..

Neyin haklılığı... ? Bir kere daha  ve son kez söylüyorum.. Designer kankama hatırlatma yaptım.. Konu hakkında seninle yazışma niyetinde değilim..  Umarım buna uyarsın..

Özcan kanka MSN acc. nı PM atarmısın...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

java javascript jscript bunların hepsi farklı şeyler. zaten biliyorsunuzdur. doğru kullanalım dedim terimleri.

bu başlık altında geyik yapmayalım konu açıklığa kavuştu.

ftw
Toplam Hit: 4643 Toplam Mesaj: 18