Ofis Masaüstü Önerisi Olan ?
-
Selam tahribat ailesi
Çalıştığım klinikte elektirik kesintisi sonucu hdd yandı ve elimizdeki hasta verilerinin tamamını yitirdik. Bozulan bilgisayarda eski olduğu için kendimize yeni bir masaüstü bilgisayar almak istiyoruz.
Film izlenebilecek müzik dinlenebilecek kasma donma yapmayacak bir kasa arıyoruz.
Bir iki bakındım sağa sola bir kaç gündürde forumda satan eden olur diye bekledim ama olmadı. Elinde olan satmak isteyen yada sistem önerisi olanlar fikirlerini paylaşabilirse sevinirim.
-
ofis için desktop hantal değilmi hocam, tavsiyem nb tercihini kullanman.
-
Mobiliteye hiçbirşekilde ihtiyaç yok. Hem ileride sorunlar durumda bütün sistem değil de parça değişimiyle idare edebileceğimiz bir şey aradığımız için desktop düşündük açıkçası
-
İ7-7700 16gb ddr4 ballistix RAM 240gb kington SSD gtx 1050ti asus ekran kartı. B250 anakart
-
omerfurkan1098 bunu yazdı
İ7-7700 16gb ddr4 ballistix RAM 240gb kington SSD gtx 1050ti asus ekran kartı. B250 anakart
usta bu kasa gereksiz fazla. oyun oynamayacağız bu aletle :D
-
Iruretta bunu yazdıomerfurkan1098 bunu yazdı
usta bu kasa gereksiz fazla. oyun oynamayacağız bu aletle :D
Bütçe nedir
-
Vatan, bimeks, MM gibi bir yerde alınabilecek orta halli bir kasa işinizi görecektir.
-
Evde fazlalıktan yatan, orta ayar bi pc var hocam. Özelliklerini tam hatırlamıyorum, henüz fiyat da belirlemedim ilan vs koymadığım için. Akşam bakıp yazarım özelliklerini. Senin fiyat aralığın nedir?
-
500 lira gibi bişeyler düşünüyorum.
-
Iruretta bunu yazdı
500 lira gibi bişeyler düşünüyorum.
Sadece kasa mı düşünüyorsunuz ?
Aşağıdaki özellikler yeterli ise görüşebiliriz.i3 2120
8 gb ram
500 gb hddNot: Ups ihtiyacı olursa onu da görüşebiliriz :)
efsane_212 tarafından 11/May/17 18:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Edinmeniz gereken ilk donanım UPS dir hocam. İ7 li de toplasan intel atom lu da toplasan elektrik kesintilerine karşı sizi hem koruyacak hem de verilerinizii kaybetmemek adına işinizi görecektir.