Ofisde Kartal Beslemek
-
Selam arkadaşlar, geçen gün silivride bir yaralı kartal bulduk. Sonrasında alıp veterinere götürdük onlarda bu daha iyileşmez, kanadı kırılalı 10 günü geçmiş kemikler kaynamıştır dediler.
Bizde şuan ofisde tutuyoruz. Benim 2 sorum var.
Bu şekilde ofisde durması suç sayılıyor mu?
Bu şekilde para eder mi, piyasası var mı?
Gagasının üstünde sarılık olduğundan yaşı ufak anlamına geliyormuş, ecelini beklerse 100 sene durur belki bizle :)
sevgiler..
-

-
hacı kırın kanadını yeniden düzgün bir şekilde kaynasın yazık hayvana
-
suç olabilir...piyasasının olcağını sanmam olsa da bu şekilde kimse almaz...piyasası da suçtur zaten...
sen en iyisi bunu bizim fakülteye getir...
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesinde bi öğrenci kulübümüz var V.A.Ş.A.K diye...vahşi hayvanlarla ilgilenen arkadaşların kulübü...çok geliyo bu türden hayvanlar ve iyileşmez denen hayvanları iyileştirip rehabilite ediyolar...
Doğadan buldum vs.diyince zaten en fazla 5-10 lira alırlar.(ki onu bile alırlar mı bilmem)
Bir de bu kulübümüz bu hayvanlara et sağlamakta biraz güçlük çekiyor...ofiste neyle besliyosan artık, en ucuzundan tavuk, tavuk cieri vs.de olur, biraz et yardımında da bulunursan çok büüyk teşekkür alırsın
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------suç olabilir...piyasasının olcağını sanmam olsa da bu şekilde kimse almaz...piyasası da suçtur zaten...
sen en iyisi bunu bizim fakülteye getir...
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesinde bi öğrenci kulübümüz var V.A.Ş.A.K diye...vahşi hayvanlarla ilgilenen arkadaşların kulübü...çok geliyo bu türden hayvanlar ve iyileşmez denen hayvanları iyileştirip rehabilite ediyolar...
Doğadan buldum vs.diyince zaten en fazla 5-10 lira alırlar.(ki onu bile alırlar mı bilmem)
Bir de bu kulübümüz bu hayvanlara et sağlamakta biraz güçlük çekiyor...ofiste neyle besliyosan artık, en ucuzundan tavuk, tavuk cieri vs.de olur, biraz et yardımında da bulunursan çok büüyk teşekkür alırsın
-----------------------------Avcılar da mı hocam bu fakulte?
-
evet...metrobüsün avcılar durağında hemen....bizim fakülte de ana kapıdan girince solda kalıyo...hastahane tarafına gitmek için ana kapıdan girdikten sonra heykele kadar düz gidip sonra sola dönceksin...Girişte güvenliğe sorsan da gösterir zaten
-
O hayvana tünek yaptırın, çok büyük eziyet çekiyor düz bir yerde durarak....
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------evet...metrobüsün avcılar durağında hemen....bizim fakülte de ana kapıdan girince solda kalıyo...hastahane tarafına gitmek için ana kapıdan girdikten sonra heykele kadar düz gidip sonra sola dönceksin...Girişte güvenliğe sorsan da gösterir zaten
-----------------------------Ooo iyi iyi yakınız oraya gelmesi kolay. Pazartesiye ordayız bagajda gelir artık bizimle yaralı stayla :)
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
O hayvana tünek yaptırın, çok büyük eziyet çekiyor düz bir yerde durarak....
-----------------------------Böyle olmasından bende çok rahatsızım eğer bizle kalacağı kesinleşirse -ki öyle gözüküyor, uygun bişeyler hazırlayacağız balkonda ona
-
yazıktır bagajda havasız kalmasın (kapalı bagaj olduğunu düşünerek diyorum ama hatchback se ayrı=)
Yarın olsa ben de okulda olurdum kantinden bi çay ısmarlardım tanışırdık da p.tesi olmayacağım okulda=) nese yavruya geçmiş olsun...bakımı iyi yapılır merak etmeyin=)
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------yazıktır bagajda havasız kalmasın (kapalı bagaj olduğunu düşünerek diyorum ama hatchback se ayrı=)
Yarın olsa ben de okulda olurdum kantinden bi çay ısmarlardım tanışırdık da p.tesi olmayacağım okulda=) nese yavruya geçmiş olsun...bakımı iyi yapılır merak etmeyin=)
-----------------------------Hocam yarın ordaysan bi fiyat alsana ortalama 10-15 kesin ise iyi tabi
sedan :'(