Öfke Krizi?
-
Dentist bunu yazdı
Forumla alakasız biliyorum ama burda yaşamış insanlar vardır, çözüm yolu vardır diyerekten bi sorayım dedim.
Normalde gayet sakin, kendi halinde bir insanım. Kavga olsa karşımdaki adam hamle yapmadan saldırmam bile. Konuşularak herşeyin çözüleceğine inanırım.
Ama..
Arasıra aklıma gelen bazı şeyler beni bi anda öyle kızdırıyor, öfkeye sokuyor ki çıldırıyorum. Bağırasım geliyor, koşasım geliyor ciğerlerim yanana kadar. Olmuş bitmiş şeyler hep ama bu öfke kontrolsüzlüğü devam ediyor. Sonra bi anda sakinleşiyorum sakinleştikten sonra da kendimi çok yorgun hissediyorum.
Doktora gidecek kadar kötü, kontrolsüz olduğunu düşünmüyorum. Daha kötü olsa zaten ilk işim doktora gitmek olur psikiyatriste falan ama o kadar da kötü değil.
Bu durum benim canımı çok sıkıyor. Ayrıca hiçbirşeye sinirlenmeyen alim insanlara da çok özeniyorum onlar gibi olmak istiyorum.
Var mı böyle insanlar? Varsa bi yardımcı olsunlar.
Öyle insanlara pislik insan denir.Aslında öfkeyi kontrol edip kendini tutmak her zaman iyi değildir.Ben birkaçıyla kavga edip dövdüm gerçekten dayaktan anlıyorlar ustam.
-
akışına bırak hocam bir süre sonra sakinleşirsin
bazen banada oluyor öfke nöbetleri, çıkıyorum köyün meydanına din iman kitap kayıyorum millete inan 5 dakika sonra kedi gibi dövseler çıt çıkartmam
önleyemezsin yada kimse önleyemez , sadece bir seviyeye kadar baskılayabilirsin
piskolojiden çok insanların bazı şeylerden programlanması gibi, bazı şeylerin birikip dışa vurumu bir nevi deşarj, bir tür isyan bu ,kimisi öfke nöbeti geçirir kırar döker sonrasında pişman olur ama zamanla alışıyon
benim geldiğim nokta sikmişim dünyanın anasını ne pişman olacam
he kimiside o nöbetlerin hastalıktan kaynaklandığını anlamaz örneğin beyin tümörü gibi ilerledikçe nöbetler sıklaşır ve dahada şiddetlenir
-
uyku ilacı alıyorsun öfke möfke kalmıyor.
-
kaygusuz bunu yazdı
uyku ilacı alıyorsun öfke möfke kalmıyor.
+1
Zamanında kırmızı reçete ile ne ilaçlar içtiğimi bilirim. Adamı sarhoş ediyor. Hiçbir şey hissetmiyorsun.
-
al hacı o krizin alası bende var
http://www.tahribat.com/Forum-En-Ufak-Seyde-Kufur-Etme-Sorunsali-201759/
-
Bende çok sinirlendiğim zaman omuriliğimde aşağıdan yukarı inanılmaz bir ağrı giriyor 2-3 saniyeliğine kitleniyorum ve o ağrı bütün gün geçmiyor az sinirlenmeye özen göstersemde beceremiyorum
-
Keskin sirke olma o zaman sende
-
solian200mg veya moharam6gr ikiside siniri stresi hiç eder.
-
Madem dentistsin bilirsin 15 gündür çenem ağrıyor ve sürekli dişlerimi sıkıyorum, durduramıyorum kendimi. Teşhis koy