Ogame Fake
-
arkadaslar www.ogame.com.tr adresinin ana sayfasında kullanıcı adı ve parola girildiginde verileri istedigimiz maile gönderen bir fake yapılabilirmi? kodlar üzerinde biraz uğraştım ama içinden çıkamadım müritlerin yardımını bekliyorum..
tesekkurler..
-
olabilir ama hangi evrene giriş yaptığını anlayamazsın(denendi)
-
harbi yaw eğer öle bişi warsa ne güzel olur hangi evrende olduunu örenmek sorun diil
-
edit
-
bende denedim yapamadım karmakarsık oluo ama biri yapsa süper olur haa
-
29 tane evren war dene her birini pek uzun olmaz herhalde.
ama gün gectik ce evren aciliyor. a.g -
çok basit:
ogamenin anasayfasını açıyoruz klavyeden print screen... tuşuna basıyoz ogamenin görüntüsünü alıyoz. sonra:painti açıyoz bu ekran görüntüsünü internet explorer penceresi olan kısımlarından ayırıp kullanıcı adı şifre ve evren numarası bulunan yerleri arka planın rengine göre paint'te kamüfle ediyoruz.sonra fron page yi açıp bu paintte yapılan resimi web sayfasına arka pilan olarak atıyoruz. sanki ogameninsayfasında gibi oluyor:-).sonra :paint'te kamüfle ettiğimiz yerlere metin kutuları felan koyuyoz.ama login tuşu yerine kaydet tuşu koyalım ki adamın yazdığı şifreleri veri tabanına kaydetsin.sonra bi yönetim menüsü sayfası yapıyoz ve bu veri tabanına bağladığımız metin kutuların dan koyuyoz.adam bu fake sayfasına girip de şifreleri yazdıktan sonra yönetim menüsünden adamın yazdığı şifrelere bakabilirsiniz.bu basit yolu maile göndermek zor iş.[yazarken parmaklarım koptu:-)] -
Bu kadar basit değil işte Frontpagede login yerleri kayıyor. yok onlar kaymadı Login tuşunun yeri değişik oluyor. Bazı dosyaları webden çekemiyorsun onları kendi siteme kaydettim ama hala kayan Login tuşuna bi çare bulamadım. Ve buarada paintten arkaplana hiç gerek yok böyle gerçekçi olamazsın.kaydet tuşunda ogamedeki tuşun arkaplanı koyucaksın. sadece burda arkaplan lazım oluyor yoksa yapamazsın.
-
http://img135.imageshack.us/img135/2129/ogame1kq.jpg
Login tuşunun en kaymadığı html böyle oldu bundada açık mor rendin altında kaldı log in yerleri bundan öncekinde her şey tamamdı. tıpatıp benzer ama şifre yazılan yerle login yeri arasında 2 parmak mesafe oluştu! ve bunu düzeltemedim... -
aynısını başka bi sitede denedim kayma felan olmadı.olmazsa logi tuşlarının olduğu yer bi tablo oluşturur sun kaymaz denedim çünkü.
-
Ogamede de dene ! şu dikkatini çekcek bazı resim dosyalarını bir yere yüklemen gerekcek yani http://ogame.com.tr/portal/img/ buradan yararlanamayacaksın. Zaten o tablo işi tam olarak düzgün olsa şimdiye çoktan fake sayfası yapılmıştı! ki ben yapamıyorum illa bi yeri kaymış oluyor.
Toplam Hit: 5047 Toplam Mesaj: 26