OGAME Oynayan Var Mı? İttifak Kuralım
-
yok artık travian :P off hacı manita olan oyun söyleyin birazda ya.. hep kendinize saklıyonuz amq.
-
ogame yıllarca oynadım ve oyundaki hilebazlıkları ve operatörlerin kendi kişisel çıkarları için verdiği cezaları gördükten sonra oynamayı bıraktım.
-
cod mw 3 gelio gençler siz hangi çağda kaldınız?
-
Allah kurtarsın. Ogame - travian - thecrims vs bu tür webtabanlı online oyunlara tövbe.
-
DiKeyEy bunu yazdı:
-----------------------------
ya bi git , ya bi kaybol :D silinsin abi bu konu., :D bu çağda oynamayalım bunu lütfen,
hani sanalika popmundo fln takılıyozda onlar manita ayağına ;)
ogame deyince kusacağım geliyor artık.,. gerçi şimdi düşününce ne günlerdi be... :) olaylarrr olaylarrr...
-----------------------------harbi la ilk oynadığım online oyundu bundan kaynaklı multi olayını bilmeden aynı makinadan 8 ayrı hesap yönettiğimi bilirim :D
-
DiKeyEy bunu yazdı:
-----------------------------yok artık travian :P off hacı manita olan oyun söyleyin birazda ya.. hep kendinize saklıyonuz amq.
-----------------------------
Bombom u bi dene metinı coj duydum ama adından anca kucuk kızlar oynar gibi geldi,gerci bzm kızlara yakısır :d -
Oynayan kaldımı onu halen yahu,
-
Ogame + Uykusuzluk = Zombi Modu AAAAAAAAAAAA yok yok almıyım bıraktım yıllar önce kanser olacaktım :S
-
Abi bu nedir yav? :D yorumları görünce ben bir napıyorum dedim kendi kendime.
Haklısınız galiba benim de aklım sürekli orada? Sizce bırakmalı mıyım? :D
Oynayacak oyun yokkiii :D
-
travian beyler :D gelin oynuyak . ts10 da yaşatırım sizin :D