Öğlen Namazı Kaç Rekat ?
-
Helal olsun polise. Ancak bazı yorumları hiç beğenmedim. Adamın müslüman olması mı gerekli illa. Lütfen biraz saygı. Kürde saygı aleviye saygı herşeye saygınız var ama nedense dinlere saygınız yok. Ben de Müslüman'ım ama benim dinimde saygı göstermem gerektiği yazıyor!
-
TheRaBBiT bunu yazdı:
-----------------------------
Helal olsun polise. Ancak bazı yorumları hiç beğenmedim. Adamın müslüman olması mı gerekli illa. Lütfen biraz saygı. Kürde saygı aleviye saygı herşeye saygınız var ama nedense dinlere saygınız yok. Ben de Müslüman'ım ama benim dinimde saygı göstermem gerektiği yazıyor!
-----------------------------La olm ne alaka la. Amk adamın orda ne işi vardı? Ayasofyamı la ora gezmeye gitsin. Bölücü puşt gizlenmeye girmiş işte.
Yöntem iyimiş :D
-
abi dua etmeye geldim yada birine bakıp çıkıcaktım deseymiş :D ama kaçarı yok götürücekler merkeze
-
İyi de öğle namazı zaten 4 rekat.
Diğerleri sünnet, kılmak zorunda değilsin :|
-
MaviEkran bunu yazdı:
İyi de öğle namazı zaten 4 rekat.
Diğerleri sünnet, kılmak zorunda değilsin :|
-----------------------------Ölü taklidi yapın beyler..
-
adam suçlu mu değil mi bilinmez ama bence çocuk doğru söylüyor.Van nüfusunun büyük bir kısmı şafidir. Onlar sünnet kılmayı alışkanlık haline getirmedikleri için farz namaz onların namazıdır.Yani bir şafiye göre öğlen namazı 4 rekattır.Adamın günahını almamak gerek bence...
-
Şafinin namazı 4 rekattır diğerlerinin ki 10'dur diye birşey yok. Namazın aslı farz olandır. Öğle namazı da 4 rekattır. Diğerlerini kılmamandan dolayı sorgulanmazsın. Şiiler bu şekilde kılar, şafileri bilmiyorum ama bu şekilde uygulama yapan başka mezhepler de olabilir. Aslı 4'tür, bazı mezhepler fazladan sünnetler de kılarlar, kimsenin çıkıp neden fazla kıldın şeklinde sorgulama hakkı olmayacağı için 1o rekatmış sanılıyor.
@SUPERBICO sen de insan taklidi yap. Söyleyecek birşeyin yoksa söyleme.
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------helal olun polise hemen anlıyor. 4 rekat farzı deseydi belki yırtardı
-
ulan yine siyaset-din-felsefe olayına girdiniz. sövdürteceksiniz yine. adam orospu çocuğu işte. aklı sıra çakallık yapmaya kalkıyor. polis de yemiyor. orada geçen muhabbet ibnelik. sanki 10 dese ha gardaş sen değilsin diğerlerine soralım mı dicek.
her şeyi halihazırda tartışmaya hazır olmayın bea..
ya bi bırah ya...