"Oğlum Bak Git" İn Kahramanları
-
oturuyorum bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Reistyle bunu yazdı:
-----------------------------adam ekmeğinin peşinde piçin yaptığına bak..
-----------------------------garibandan birde ailesi şikayetçi olmuş çocuğun
benim çocuğum yapacak böyle birşey üstüne bir sopada ben çekerim
-----------------------------şikayet geri alınımış diye biliyorum video patlak verince :|
-----------------------------Aynen bende öyle duydum.
İyi olmuş elemana. Kemeri yere vurmasını her gördüğümde gülüyorum hala :D
-
komik ve düşündürücü...
-
matr0x bunu yazdı:
-----------------------------O süpürgenin sapını götüne sokamamış ya koduğumun ergeninin olmamış bence. Denk gelmez ki bana böyle bir tanesi... Birde anası şikayetçi olmuş. Videoyu izlememiş anası heralde.
-----------------------------mahallenin bıçkın delikanlısına atılır mı hiç tokat :)
-
Haberi biri kurgulayıp salmıştır piyasaya şimdi haber sitelerine düştüğü görüncede monitörün karşısında sırıtıyordur.
-
Bizim burda olmuş bu olay la 12 dikiş yazmışlar ama 20 dikiş atıldı o çocuğun kafaya. Geberse iyiymiş pezeveng
-
15 yıllık pokemon eğitmeniyim böyle vuruş sitili görmedim abi be o_O
-
anlamadığım nokta herkes bu olayın taşşağı derdin de , be mk evlatları desem yeridir herif ne zor şartlarda çalışıyo gelmiş piç kurusunun biri onunla dalga geçiyo üstüne cocuğu dövdü diye herife küfürler savruluyor ve herkes taşşak derdinde , ayıp lan yeminle ayıp ..
-
EdepsizPenguen bunu yazdı:
-----------------------------15 yıllık pokemon eğitmeniyim böyle vuruş sitili görmedim abi be o_O
-----------------------------eş (ash) senmisin :D
-
hayatı boyunca bu video yüzünden dalga geçilecek ama haberi yok henüz. :) bi de 17 yaşında diyor ama ben 13-14 filan sandım izlerken :/
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------anlamadığım nokta herkes bu olayın taşşağı derdin de , be mk evlatları desem yeridir herif ne zor şartlarda çalışıyo gelmiş piç kurusunun biri onunla dalga geçiyo üstüne cocuğu dövdü diye herife küfürler savruluyor ve herkes taşşak derdinde , ayıp lan yeminle ayıp ..
-----------------------------aynen . Bende o durumu düşündüm. Baksana mahalle piçleriyle uğraşıyor birde...
Halbu ki en büyük milliyetçilerden biri çöpçülerdir. ÜLkesinin sokaklarını temizliyorlar bıkmadan usanmadan. Bizim kokudan kusacağımız şeyleri temizliyorlar. Piçlerin yaptıklarına bak.