Ogo Kullanan Varmı Ya Da Bilgisi Olan
-
arkadaşlar ogo bilmeyenler için tr mealini söliim 24 saat msn ve mail kuruklama aracı bu aletin 2.elini arıyorum ama alet 2 yıl kullanıldıktan sonra şahsa verildiği için bulamadım bunun 2. eli olanı warmı olmayanlar da görüşlerini bildirsinler lütfen kullanananız warmı memnunmusunuz v.s
-
ya ben bir ara almaya karar vermiştim bir msn var bu adamlara ait her halt soruyon ama benim eski msn de kayıtlıydı ben burada konuştum adamla 2 sene sabit bir para dedi peki deidm 2 sene bitince o zaman ki şartlar filan böle garip bir şey söledi net konuşmadıı bende dedimee tutup dünya para isterlerse aylık ne gerek var
-
Abi ogo satılan bir bok değil...
Vodafone a aylık 19YTL para oduyorsun, onlar da sana OGO yu, ÖDÜNÇ veriyor...
2 Yıl bu parayı odersen, OGO denen aleti sana hediye ediyorlar ( Bir işe yaradığından değil )
Yani OGO satılmaz... 2 Yıllık OGO yu da başka muşteriye veremeyecekleri için hediye ediyorlar...
NOT: Alırken 6 aylık mı ne peşin ödüyorsun...
-
bende war istersen satabilirim 1 hafta kullandım telefon destekli kulaklık lı güzel hoş bişe msn işin warsa ideal şarzı 1 yada 2 gün gidior
-
Ben hala almak istiyorum abü bi kere kredi kartı olması şart adabmlar parayı çekerken kredi kartından cihazın, fiyat bedelini çekip ole veriyolar....
İkincisi teknosa vadofone bimeks evkur gibi yerlerdede satılıyor aylık fiyatı 19ytl onun yerine git sony mylo al derim... -
ogo ne beyler?ilk defa duyuyorum.biri açıklarsa güzel olr walla
-
bende var bi sike yaramaz, içinde kontür yemeyen özel bi hat var onla bağlanıyo. www.e-kolay.ney/ogo
-
-
ROM3O 1 hafta kullndın ? sata bilirim diosun satabilirim dion 1 hafta kullanıp 2 yıl ogo aboneliğimi aldın çünkü 2 yıl dolmadan vermiyolar biraz açarmısın kardeşim :D
-
alma 5 para etmez. hemde 2 dakikada bir bağlantı kopyor. alırsan pişman olacağına garanti veriyorum.
-
ben ogo aldım okde 1 yıl sonra sizi arayıp hala int hattını kullanmak istiormusunuz diorlar evet dersen ücret ödüorsun hayır dersen int keslior sadece telefon olarak kullanıyorsun
Toplam Hit: 2438 Toplam Mesaj: 14