Öğrenci Adamız(Maddi Manevi Kalkınma Planları İçerir.)
-
HolyOne bunu yazdı
=) tek siteden ayda 20.000 kaldıranı biliorum, sitede de 30 sn durmazsınız. ama kolay iş de değil trendleri takip etmek deli gibi orjinal döküman girmek gerekiyor. ve tabi üstüne fazla içerik olmayan keywordleri secmek.
Hiç r10 falan okuma hoca, gerçekten internette bulamadığın bişey varsa (zor kısmı bu) git sabah akşam makale yaz hakkında.Merak ettim valla 20 bin tl güzel para ama.
-
Toplanıp öğrenci adası kuracaksınız sanıp korktum bir an :)
-
AnilCarkci bunu yazdı
Toplanıp öğrenci adası kuracaksınız sanıp korktum bir an :)
vardı böyle bi proje, bilal oğlanın talip olduğu adanın 900 dönüm, 25milyon liraydı, dönümü 30bin lira desen düz, herkes verecekti bişiler hissedar olcaktı, ama anladıkkki tbt'nin fakiroğlanları 1 dönüm bile kapatamıyor, iptal oldu sonra.
-
Üniversiteye başladığımdan bu yana firilans çalışarak 20bin civarı bir para kazandım. Fakat okulum 1 sene uzadı. Bu demek oluyorki hayata bir sene geç atılıcam.Belkide bir işe girsem 1200 maaş alsam. 4binlira zarardayım :D O yüzden düşünme bunları okunu bitir.
-
JuMaN bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
=) tek siteden ayda 20.000 kaldıranı biliorum, sitede de 30 sn durmazsınız. ama kolay iş de değil trendleri takip etmek deli gibi orjinal döküman girmek gerekiyor. ve tabi üstüne fazla içerik olmayan keywordleri secmek.
Hiç r10 falan okuma hoca, gerçekten internette bulamadığın bişey varsa (zor kısmı bu) git sabah akşam makale yaz hakkında.Merak ettim valla 20 bin tl güzel para ama.

-
mRBerkay bunu yazdıJuMaN bunu yazdıHolyOne bunu yazdı

heehe :D