Öğrenci Dostu Banka Hesabı
-
rapidhacker550 bunu yazdıKreyzi bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
ziraat hocam. ocağa kadar lazım dersen git bi tane açtır kendine ziraatte 1 haftada geliyor kart.
sonra burs için zaten extra açarlar bi tane daha kalır köşede zarrı yok.
yada kktc'de ptt varsa ondan hesap kartı al. atm'den para gönderimi kesintisiz oluyor.
bana ocaga degıl hep lazım burs yok maalesefhocam şimdi burs veya kredi çıkarsa kyk'dan sana zaten hesap açıyorlar sana.
ama onları bekleyene kadar okula kaydını yaptır. al öğrenci belgeni git ziraate başvuru yap 2 dk.
15 gün sonra ararlar gider kartını alırsın bu kadar basit yani. kasmana gerek yok.
hesap işletim ücreti alınmıyor yazısı genç kartta yok gençlik paketinde var hocam
genç kartta alıyorlar mı ? birde 500 tl diyor lisans programlarında 501 tl olamaz mı hesabımda toplam para ?
hocam niye bu kadar karıştırıyorsun anlamadım :/
o verdiğin linki kontrol et hocam o kredi kartı.
beni dinle bak yarın git bi ziraat bankasına çıkar kimliğini hesap açacam de. adamlar yardım eder zaten sana.
okula kayıt olduktan sonra al götür öğrenci belgeni bu da belgem de yllık ücret vermek istemiyorum de onu da hallederler.
korkmayın la panik yapmayın bu kadar. üni bi bok değil telaşa lüzum yok :F
http://www.ziraat.com.tr/tr/Bireysel/Kartlar/Pages/Bankkart.aspx
Kreyzi tarafından 29/Tem/13 16:12 tarihinde düzenlenmiştir -
hocalar bu yurtdışında(bosna hersek) türkiyeden para alabilecegimiz en masrafsız kart hangisidir?
-
Arkadaşlar bazı okullar herhangi bankayla anlaşmalı oluyor. Mesela bizim okul İş bankasıyla anlaşmalı, yemek yerken okula girerken ve tabi ki bankamatik kartı olarak kullanıyoruz. Lakin adamlar daha bu sene yeni yasaylan sizden de para alıcaz diye mesaj attılar. Ona göre, siz bi okulun anlaşmalı olduğu bankalara felan bakın derim.
-
Yapıkredi genc hesabı ilk çıktığında yani 1999 da almıştım ve yıl oldu 2013 hala kullanıyorum aynı hesabımı ve üniversiteyi bitirdim,1 kuruş hesap işletim ücreti ödemedim. Tabiki öğrenci belgesini istemişlerdi. Kredi kartını da 2-3 yıldır kullanıyorum birbiryle bağlantısı çok güzel özellikle akıllı telefonun varsa fatura matura başka kredi kartı borcu ödeme eft falan hep bedava ve hızlı. o yüzden tavsiye ederim.
NOT: Bankayla ufacık bile bir bağlantım yoktur. Sadece memnun bir kullanıcıyım:)