Öğrenci Dostu Kredi Kartı
-
Lotus bunu yazdıMeTiN_7 bunu yazdı
bende extragecn var 500 lımıtlı geldı su anda 5000 tl lımıtıı var :D
ne zaman yaptılar hocam limiti 5000 yani kartı aldıktan sonra ne kadarlık kullanımdan sonra limit yükseltme yaptılar
kartı aldım 9cu aydayım sanırım yanlıs olmasın duzenlı odemeden dolayı lımıtınız 5000 tl olmustur deye msj geldı :)
-
Bende İş'te Üniversiteli var. Tek can sıkan yanı kart ücreti. Yıllık 20 TL..
Kart kullanma diyenler kullanmasın.
Alış veriş yap 1 ay sonra öde taksit yap paran yoksa ertele zorda kaldın mı yapılandır filan derken kredi kartı bence iyi bir nimet kullanmasını bişene..
-
Kredi kartı candır hocam. Bizim üniversite vakıfbankla anlaşmış öğrenci kartı şeklinde kredi kartı verdi. İş bankasınında kredi kartını aldım. 90 güne yakın ödemedim ikisini. Gittim şubelere taksitlendirdim ayda 70 70 ödüyorum.
-
zeybekustasi bunu yazdı
yapıkredi play kard
ek olarak 20 tl yıllık ücreti var.
ama +ları diğer kredi kartlarından daha fazla.
500 tl limit veriyor, 500 tl nakit çekim yapabilirsin anında.
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
hsbc ve finans bankın var normalde ama kesinlik le ama kesinlikle bulaşma bildiğin göt olursun olmadık yerden para kesiyolar, geçen atmden 10 tl çekdim ekstrede bi baktım 5 tl atm kullanım ücreti kesmişler göt herifler o yüzden kesinlikle bu ikisine bulaşma..
aynen hele finansbank a hiç bulaşma :)
-
garanti=flexi de 6-7 lira gibi birşey aidat hsbc=concept kartta kart aidatı yok
-
bende akbank axess klasik var. 75 tl kart ücreti geldi geçen ay mına koyım :/
bi kaç saat önce mail attım dönüş yapsınlar bakalım ne diyecekler.
bilgilendirme yaparım.
bunun dışında mantıklı kullanıldığında kredi kartı en iyi dosttur.
-
HoLyCat bunu yazdı
kredi kartından dostmu olur amk!
-
Ziraatin gencziraat i tek kelimeyle güzel :D aman diğerleri uzak dursun
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
hsbc ve finans bankın var normalde ama kesinlik le ama kesinlikle bulaşma bildiğin göt olursun olmadık yerden para kesiyolar, geçen atmden 10 tl çekdim ekstrede bi baktım 5 tl atm kullanım ücreti kesmişler göt herifler o yüzden kesinlikle bu ikisine bulaşma..
O senin dediğin atm kullanım ücreti; başka bankaların atm sini kullanınca kesiliyor benim bildiğim hocam.