Öğrenci Evleri Böyle Olur Yani :)
-
ohaa diyorum abi ya ne bunlar böyle vay aq :D
çok güldüm gece gece ya...
-
Anılar tazelensin :D :D
-
bu geçen seneki odam :D
gereksiz açıklama:
bu da wireless iyi çeksin diye masanın üstüne laptop :|
-
Sizi Gidi Pasaklılar sizi... Yeminim Olsun Ben O Zamanlar Böyle Pasaklı değildim yahu... Amma aynen Kardeşim Sercan gibiler. Babam Anlatıyo Evi Çöp Ev Gibi imiş. :)
-
Nargileyle, tuvalet fikri orjinalmiş
-
her nekadar itici dursada gidip de böle şeyleri yaşamak çok isterim ne bilim aslında eğlenceli böle nasıl tanımlasam ıı..
buldum Evde Survivor yapmak gibi bişi abi bu süperötesi :D
-
Sefalet içinde yaşayıp , bok içinde ölmek bu işte...
-
Esquire bunu yazdı:
-----------------------------BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------
süper ya. konu açılmışken sorayım dedim, öğrenci için tek oda kiralayan yerler var mı? yıllık ne kadara kiralarlar?
-----------------------------hangi memleket?
çoğu memlekette tek oda verilen yerler vardır. bunların fiyatları şehirden şehire, içinde bulunan eşyalar, vs göre değişmektedir.
kayseride böyle verilen odalar mevcuttur. talasta, fuarda bir kaç yerde daha vardı.
bunların fiyatları değişmektedir. talasdaki baya pahalı zanlımca.(isim vermek isterdim ama sevmediğimden dolayı ve reklamını yapmamak için vermiyorum.)
-----------------------------eskişehiri düşünüyorum ama ucuz bişi olmalı. liseli öğrencinin evideki odası kadar olsa yeter:D
+ hijyen şart
Swool bunu yazdı:
-----------------------------BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------
süper ya. konu açılmışken sorayım dedim, öğrenci için tek oda kiralayan yerler var mı? yıllık ne kadara kiralarlar?
-----------------------------İstabul'da var fakat pahalı, o'nun yerine bi kaç arkadaşınla aynı eve çıkman daha karlı olur.
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=80894
tarz şeylere uğramamak için tek oda uygun gibi :D ayrıca hep bi odada yaşantısını süren birisi olmak istemişimdir. derme çatma bi mutfak falan böyle... -
Arkadaşlar bu çok yanlış.Ben 10 yıl kadar yurtlarda kaldım.6-7 yıl da bekar evlerinde kaldım.Bu kadar da olmaz yani.Tamam düzensizlik olur ama bu kadarı doğru değil.Abartmışlar yani.
-
Bizim odaların duvarlarında bulvar karıların resımlerı veya dergi resimler vs. olurdu :) hiç kimse yapmamış yaww.