Öğrenci İçin En Uygun Paket Vodafone Freezone 19 TL
-
EdepsizPenguen bunu yazdısuhatuna bunu yazdıgh990 bunu yazdıdewis33 bunu yazdıgh990 bunu yazdı
Her Yöne 500 Dakika + Her Yöne 1000 SMS + 1 GB İnternet ayda sadece 19 TL
Vodafone FreeZone’a numaranı taşyanı ya da Vodafone’dan yeni bir faturasız hat alan herkes geçebilir.
25 yaş altı olması lazım, 25 yaş üstü olanlar için 23 tl dir.
Bence öğrenci için en uygun tarifedir. Avea aynı paketi 23 tl yaptı.
5 Nisan 2013 son gündür.
http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Komple_Ozgurluk_Paketi.php
Paket Çok iyi tavsiye ederim ama tek sorunum 1GB interneti aldım ama iphone 4 ile nete giremıyorum o kadar yavaş ki 1 gb nin 1 mbsini kullanamam boyle olursa.Böyle Net olmaz.!
3g niz kapalı muhtemelen yoksa 1gb interneti 3g hızındadır
Amk 29 yasındayız bız freezone lu olamıyormuyuz :D
hoca yiğenin fln varsa yada 26 yaşından küçük yakın akraban onun üzerinden yapabilrisin mesela hat babamın üzerineydi adam 50 yaşında aradık dedim ben kullanıcam ozmn dedi senin tc üzerinenden aktifleştirim dedi hat yine babamın üzerine ama ben 19 tl olandan kullanıyom şuan tavsiye ederim :D
İyi hacım oyle buluruz da elemanı da Vodafone bayısıne mı goturucez yoksa telefonda oluyor mu?
26 yas altı 26 tane adam buluruz sikiniti yok ama hat benım adıma kalıp da , nasıl freezone lu olunur :D -
hoca oranın ayrıntısını bilemem ama ztn adamlar hat taşımadan para kazanıyo sen derdini anlat böle bi arkdaş yapmış benim şu yiğen üzerinen yap sen de onlar halleder sorun değil vodofone bayisinden yapıyon :)
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
hoca oranın ayrıntısını bilemem ama ztn adamlar hat taşımadan para kazanıyo sen derdini anlat böle bi arkdaş yapmış benim şu yiğen üzerinen yap sen de onlar halleder sorun değil vodofone bayisinden yapıyon :)
Tamam bı deneyelım bakalım hocam :D
-
suhatuna bunu yazdı
Bi kimlik bulup yapamazmıyız bunu ya :) 3 yaş altı :)
Vodafone de çalısan murid yok mu?Aynı tarife aveadayken tc numarasını mesaj atıp kayıt oluyodun. Hattın kimin üstüne olduğu önemli değildi tabi burda bilmiyorum bakmak lazım.
-
Ulan hattim yeni 90 gunluk tasima suresi 29 nisanda doloyu
benim tum hayaim boyle sanssizlikla geciyor
-
2 gun oldu bu tarıfeye gecelı turkcellden gectım bende .
sımdılık memnunum tavsıye ederım .
ayrıca son tarih 5 nisan değil 17 nisan olucak
-
Bunda Extra ınternet paketı alabılıyormuyuz acaba bılen var mı?
Ben avea da buna benzerını kullanıyorum 23 Tl ye ama bıttıkce Internet alıyorum , Vodafone da boyle bısı var mı?
-
İnterneti çok boktan... 1 GB ama acayip yavaş
-
hem konuyu up yapayım, benim gibi dikkat etmeyenler görür belki..
turkcell mağduruyum bende bu tarifeler iyimiş.. internet cidden çok mu kötü acaba?