Ögrenci Kişiye Ek Gelir Ve İş Lazım.
-
Arkadaşlar erdiburak adlı mürid ile ayrı eve çıktık (İstanbul/Şirinevler) fakat birkaç sorunumuz var.
Okul taksidimiz ve geçim için para lazım.
Ben yeni iş buldum 700 Tl maaş ile pazartesi günü iş başı yapıyorum yalnız sıkıntı şu ;
- 500 tl okul taksidim var.
- 150 tl kredi kartı borcu (taksitlendirme).
- 65 tl evkur.
- ek olarak yeme, içme, sigara vsvs
- Bu miktar benim ödemelerimi karşılamıyor sürekli ekside kalıyorum.Akşam eve gelince bilgisayardan yapılabilicek bir iş veya ekstra bir 2. iş lazım.
erdiburak ise Arel üniversitesinde Grafik tasarım okuyor.Part time iş arıyor şuan ;
- 500 tl okul taksidi (aile destegi var :D)
- 30 tl telefon taksidi
- geçim için para
- Cumartesi, pazar, pazartesi ve salı günleri okul yok diger günler saat 5'ten sonra boşta. Yapabilicegimiz oyun üzerinden veya internet üzerinden ekstra para kazanabilicegimiz herhangi bir iş.
Not: yukarıda detaylı bir şekilde yazmamızın sebebi gereken para tutarı ve iş süresi.
Not 2 : Eve kira vermiyoruz.Sadece elektrik ve su faturası var.
Not 3 : Fakirlikten sürünüyoruz :D
-
inş bulursunuz hocam grafikçi arkadaş tasarım işlerini falan kovalasın artık ne çıkarsa bahtına. up olsun :)
-
belediye baskanına çık ben okuyorum bana para ver yardım et de.
-
avatarın herşeyi anlatıyor dostum şans seninle olsun :/
-
casey bunu yazdı
Arkadaşlar erdiburak adlı mürid ile ayrı eve çıktık (İstanbul/Şirinevler) fakat birkaç sorunumuz var.
Okul taksidimiz ve geçim için para lazım.
Ben yeni iş buldum 700 Tl maaş ile pazartesi günü iş başı yapıyorum yalnız sıkıntı şu ;
- 500 tl okul taksidim var.
- 150 tl kredi kartı borcu (taksitlendirme).
- 65 tl evkur.
- ek olarak yeme, içme, sigara vsvs
- Bu miktar benim ödemelerimi karşılamıyor sürekli ekside kalıyorum.Akşam eve gelince bilgisayardan yapılabilicek bir iş veya ekstra bir 2. iş lazım.
erdiburak ise Arel üniversitesinde Grafik tasarım okuyor.Part time iş arıyor şuan ;
- 500 tl okul taksidi (aile destegi var :D)
- 30 tl telefon taksidi
- geçim için para
- Cumartesi, pazar, pazartesi ve salı günleri okul yok diger günler saat 5'ten sonra boşta. Yapabilicegimiz oyun üzerinden veya internet üzerinden ekstra para kazanabilicegimiz herhangi bir iş.
Not: yukarıda detaylı bir şekilde yazmamızın sebebi gereken para tutarı ve iş süresi.
Not 2 : Eve kira vermiyoruz.Sadece elektrik ve su faturası var.
Not 3 : Fakirlikten sürünüyoruz :D
Belki ufakda olsa bir katkısı dokunur hocam : Tıkla
-
Bende kocaeli de okuyorum, aynı sıkıntı bende de var, arıyorum bi süredir ama henüz bulamadım :/
-
ben sınıf öğretmenliği mezunuyum. arkadaşta besleme misali kira vermiyom 2 aydır sağolsun.
cafede 5 gün iş bulup çalışabildim de yol parası edip memlekete geldim bayramda.
ben de seninki gibi hatta daha kötü zamanlar atlattım.
1- sabret
2- şükret
3- günlük para veren yerlerde çalış (garson-bulaşıkçı vs) inan iş çok piyasada.
4- kira vermiyosan zaten 1-0 öndesin, adım 2 yi tekrarla.
-
joe_black bunu yazdı
ben sınıf öğretmenliği mezunuyum. arkadaşta besleme misali kira vermiyom 2 aydır sağolsun.
cafede 5 gün iş bulup çalışabildim de yol parası edip memlekete geldim bayramda.
1- sabret
2- şükret
Amk adam algoritma kurmuş :D
-
DrKill bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
1- sabret
2- şükret
Amk adam algoritma kurmuş :D
Ama haklı adam :D
-
siteye konu açacak adam arıyordum
genel anlamda bi tane afiş (film oyun dizi artık neyse) bide down linki eklenecek konuya sadece
buna göre 100 tane konuyu kaça açarsın ona göre anlaşabiliriz
maksat hem pc basından iş hemde ufakta olsa bi katkısı olur
Kreyzi tarafından 28/Eki/12 01:54 tarihinde düzenlenmiştir -
çok özendim pek ihtiyacım olmasa da zaman geçirmek ve hayatı tanımak adına ben de çalışmak istiyorum
evdekilerden habersiz çalışmak istiyorum
odtü elektrik elektronik bölümü okuyacak bir hazırlık sınıfı öğrencisi ne iş yapabilir beyler :D