Öğrenci Koçluğu Sistemim (Yazılım Satışı)
-
Gençler ai ile kodlayıp üzerinde düzenlemeler yaptığım bir web tabanlı yazılım geliştirdim. Ticarileştirmeyi düşünüyorum. Dershane, etüt merkez sahibi birileri varsa mutlaka paylaşmanızı web sitemi paylaşmanızı rica ediyorum. Doğrudan benle irtibata da geçebilirler.Telefon numaramı verebilirim.
Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Ana sayfa ve sistemi kurcalayıp fikirlerinizi paylaşın lütfen. Profesyonel duruyor mu? Satış ortaklığı modeli düşünüyorum buna nasıl altyapı sağlarım?
kuytul tarafından 03/Ağu/26 20:43 tarihinde düzenlenmiştir -
tam olarak benimde başlamayı düşündüğüm proje... eşim dershane öğretmeni. bu seneki planda her öğretmen 5 öğrencinin mentoru olacak ve tüm sistemi de kontrol eden bir yönetici olacak ( eğitim kurum müdürü ve ya eğitim koçu )
sistemi kiralarsan bana kurumla görüşebilirim. bende onlara kiraya vereceğim :)
-
Freak bunu yazdı
tam olarak benimde başlamayı düşündüğüm proje... eşim dershane öğretmeni. bu seneki planda her öğretmen 5 öğrencinin mentoru olacak ve tüm sistemi de kontrol eden bir yönetici olacak ( eğitim kurum müdürü ve ya eğitim koçu )
sistemi kiralarsan bana kurumla görüşebilirim. bende onlara kiraya vereceğim :)
anlaşırız hacı :)
pm atıyorum.
-
Hocam pm attım.
-
Hocam pm attım.
-
Bende ne zamandır düşünüyorum eşim bu işi yapıyor(öğrenci koçu) öğrencileri var bahsettim ama pek ilgisini çekmedi (o işler öyle olmuyor cevabı benimde hevesimi kırdı) nedenini sorduğumda bu tarz çalışma yüzyüze olunca daha etkin olduğundan bahsetti inşallah projen tutar bende haklı duruma geçerim takip edeceğim konuyu
-
Ruzgar25 bunu yazdı
Bende ne zamandır düşünüyorum eşim bu işi yapıyor(öğrenci koçu) öğrencileri var bahsettim ama pek ilgisini çekmedi (o işler öyle olmuyor cevabı benimde hevesimi kırdı) nedenini sorduğumda bu tarz çalışma yüzyüze olunca daha etkin olduğundan bahsetti inşallah projen tutar bende haklı duruma geçerim takip edeceğim konuyu
Canim kardesim, sen genel olarak kendine bir update cekmen gerek...
hanima karsi asla hakli duruma gecemezsin.
buna alistirmaya calis kendini :D
-
Ruzgar25 bunu yazdı
bireysel koçlardan ziyade kurumsal bağlamak istiyorum. kazancı karşılayacak olan odur. yazılım burda devreye girer. hanımlar business dan anlamaz. he de geç :)
-
para ediyorsa hemen kodlayalim , dersanelere satariz
-
İlk paramı kazandım gençler. Yatırdığım parayı kurtardım bile :)
Hatta iki tane beleşçi kullanan, beğenirsen alırsın dediklerim var onlardan da gelir bekliyorum. Demek satış imkanı var. Sizinle de paylaşmak istedim.
Bu arada sistem sürekli gelişmek zorunda, yanında danışmanlık vs veriyorum, yani biz de yapak diyenlerin işi zorr :)
%20 satış ortaklığı sistemi düşünüyorum. ne dersiniz? oran iyi mi? satış ortaklığını nasıl canlandırabilirim? Shopier üzerinden ödeme alıyorum buna entegre bir sistem yazılabilir mi? Bu işin en büyük zorluğu satış olduğu için %30'a bile razıyım (büyük iş getiren için)
kuytul tarafından 01/Eyl/26 13:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Güzel olmuş beğendim ben.