folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Öğrenci Koçluğu Sistemim (Yazılım Satışı)

Öğrenci Koçluğu Sistemim (Yazılım Satışı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Gençler ai ile kodlayıp üzerinde düzenlemeler yaptığım bir web tabanlı yazılım geliştirdim. Ticarileştirmeyi düşünüyorum. Dershane, etüt merkez sahibi birileri varsa mutlaka paylaşmanızı web sitemi paylaşmanızı rica ediyorum. Doğrudan benle irtibata da geçebilirler.Telefon numaramı verebilirim.

Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Ana sayfa ve sistemi kurcalayıp fikirlerinizi paylaşın lütfen. Profesyonel duruyor mu? Satış ortaklığı modeli düşünüyorum buna nasıl altyapı sağlarım? 

https://rehberx.tr

kuytul tarafından 03/Ağu/26 20:43 tarihinde düzenlenmiştir

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

tam olarak benimde başlamayı düşündüğüm proje... eşim dershane öğretmeni. bu seneki planda her öğretmen 5 öğrencinin mentoru olacak ve tüm sistemi de kontrol eden bir yönetici olacak ( eğitim kurum müdürü ve ya eğitim koçu )

sistemi kiralarsan bana kurumla görüşebilirim. bende onlara kiraya vereceğim :)

SYL 184
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı

tam olarak benimde başlamayı düşündüğüm proje... eşim dershane öğretmeni. bu seneki planda her öğretmen 5 öğrencinin mentoru olacak ve tüm sistemi de kontrol eden bir yönetici olacak ( eğitim kurum müdürü ve ya eğitim koçu )

sistemi kiralarsan bana kurumla görüşebilirim. bende onlara kiraya vereceğim :)

anlaşırız hacı :)

pm atıyorum.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Hocam pm attım.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Hocam pm attım.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu