Öğrenci Pasaportu
-
Hocam Geçen Emniyet sitesinde Okudum 18 yaşı Doldurmuş Erkek Çocugu Hiç Bir Şekilde Pasaport Alamaz Diyordu
bir ikincisi Pasaport Alma Sebebim 10.ayda Almanyada bir Düğüne katılmak İstiyorm
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Geçen Emniyet sitesinde Okudum 18 yaşı Doldurmuş Erkek Çocugu Hiç Bir Şekilde Pasaport Alamaz Diyordu
bir ikincisi Pasaport Alma Sebebim 10.ayda Almanyada bir Düğüne katılmak İstiyorm
-----------------------------o hacım desene öyle gezmelik gideceksin.O kolay seni ordan biri davet edecek düğün davetiyesi yanında eşarp havlu olursa daha iyi olur:) pasaport almak için başvuracaksın daha önce yeşil pasaportun olduğu için kolay alırsın.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Geçen Emniyet sitesinde Okudum 18 yaşı Doldurmuş Erkek Çocugu Hiç Bir Şekilde Pasaport Alamaz Diyordu
-----------------------------o hacım desene öyle gezmelik gideceksin.O kolay seni ordan biri davet edecek düğün davetiyesi yanında eşarp havlu olursa daha iyi olur:) pasaport almak için başvuracaksın daha önce yeşil pasaportun olduğu için kolay alırsın.
-----------------------------
Hacım Yeşil Pasaport işini bir bilen açıklık getirse bazıları alırsın diyor sitede alamaz diyor şaşırdım :s -
AciyaGulmek bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------AciyaGulmek bunu yazdı:
Hacım Yeşil Pasaport işini bir bilen açıklık getirse bazıları alırsın diyor sitede alamaz diyor şaşırdım :s
-----------------------------Alamazsın.doğru cevap bu.Ha kız çocukları 24 yaşına kadar babası ile yaşıyor ise ve işi yoksa alabilir.Bir pasaport içinde cinsiyet değiştirmeye gerek yok herhalde:=)
-
Polisimi arasam Ne Yapsam
-
2 kere viyanaya gitmek için çalıştım iki kere ret yedim benim pasoport yetim pasoportu gibi oldu a.q araya millet vekli sokalım dedim oda olmadı :D:D:D
-
Şu ( http://www.gunix.org/2008/11/work-and-travel.html ) adresteki "pasaport alma süreci" umarım tatmin edici bir cevap olur.