Ogrencievleri.Com
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
Varg bunu yazdı:
türkiyedeki üni öğrenci evlerinin %70 gibi bir kısmını nurcular oluşturuyo. zaten onlarda evleri kendileri tutmuyorlar.
pek tutacagını sanmam :)
-----------------------------çok attın be, kendi gözlerimle görüyo olmasan inanıcam.
-----------------------------emin ol öyle hocam. bizzat ben şahit oldum. istanbul içi konuşuyorum..
-
kaanabak bunu yazdı:
Güzel gzel proje :) hayırlı olsun..
ama resimleri karatmasaydın keşke resimdeki logoyu anladıkda :)
resimleri aslında karartmadım resmin üzerine gelen logoyu sonradan cakdım ondan öle oldu yeni resim eklenince resimler orj renklerinde sadece ortada logo halinde cıkıyor -
Proje tutar, başarılar dostum
-
emlakcılar bakalım nasıl bakacak bu projeye önemli olan onlar :D
-
dangerover bunu yazdı:
-----------------------------emlakcılar bakalım nasıl bakacak bu projeye önemli olan onlar :D
-----------------------------çok sevinecekler :D
-
zula bunu yazdı:
dangerover bunu yazdı:
-----------------------------emlakcılar bakalım nasıl bakacak bu projeye önemli olan onlar :D
-----------------------------çok sevinecekler :D
sevineceklerine emlak eklesinler yeter :D -
irwa bunu yazdı:
tutar neden derseniz ben ilk üniye gidiceğim zaman tüm siteleri yutmuştum aynı şekilde de istanbula taşınacağım zamanda yutmuştum rahat ol yakında reklamda alırsın :p
sana yetişemedik dostum :D yeni nesil çok şanslı
-
ev olarak pek gitmez ama yurt kısmı tutar gibi..
mesela verdiği şehirlerdeki yurtlara siteni tanıtıcı mail atıp cüzi miktar karşılığında sitene eklersin
akmasada damlamış olur :)
-
darkness_izmir bunu yazdı:
ev olarak pek gitmez ama yurt kısmı tutar gibi..
mesela verdiği şehirlerdeki yurtlara siteni tanıtıcı mail atıp cüzi miktar karşılığında sitene eklersin
akmasada damlamış olur :)
ücret kısmı ilerde inş senelik yada yalık cuzi ücretler alacam zaten her emlakcının kendi paneli var herseylerini yönetebildikleri..suan sadece reklam ihtiyacı var sitede emlak yok oyüzden şimdiden direk para verin emlaklarınızı ekleyin demek olmuo.. -
site hitti yüksek site sahipleri varsa aramızda bi kaçgüne banner yapacam koymak isteyen olursa sevinirim.