folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Öğrenciler İçin Kaynak Sitesi Kuracağım.

Öğrenciler İçin Kaynak Sitesi Kuracağım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Müritler iyi bir amaç için 6 7 8 9 10 11 ve 12. sınıflar için gerek videolu gerekse PDF taranmış kitapların olduğu bir arşiv sitesi kuracağım. Ancak nasıl bir portal kullanmam gerektiğine karar veremedim. Portalı da olsa iyi olur php nuke var benzeri pek çok şey var ama daha farklı birşey istiyorum. Bilinmedik ama güzel tasarımlı bana uyacak bir script varmı?

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

isabetli bi proje olur

nasıl bir portal olacağı hakkkında çok bi fikrim yok ama sıcak renklerle bezenmiş olmalı ve kullanımı çok basit olmalı

işlevsel olmalı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

güzel bir proje ama oldukça da emek istiyen zor bişeye benziyor

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

evet elimde 25 gb sadece kitap oldu ve üstelik bu 25 gb sadece liseli öğrenciyler için Sınavlara hazırlık kitaplar. 

Peki bunun hukuki cezası varmı paylaşacak olsam bu kitapları? Yada bir yolu varmı bu işin müritler?

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı:
    -----------------------------

evet elimde 25 gb sadece kitap oldu ve üstelik bu 25 gb sadece liseli öğrenciyler için Sınavlara hazırlık kitaplar. 

Peki bunun hukuki cezası varmı paylaşacak olsam bu kitapları? Yada bir yolu varmı bu işin müritler?

geçen sene mi ne meb kaldırıyordu bunları örenciler araştırmadan kolayca bullanmasın diye ama şimdi ne oldu bilmiyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

mqstar bunu yazdı:
    ExpirE bunu yazdı:

geçen sene mi ne meb kaldırıyordu bunları örenciler araştırmadan kolayca bullanmasın diye ama şimdi ne oldu bilmiyorum

mebin kaldırdığı ödew siteleriydi hocam galiba testleri taratmış konularıyla birlikte yani çocuk kitaba para vermiyecek açın ordan okuyacak ve özetliyecek özet bulunmayacak sitede

bence yasaktır

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calculator
    calculator's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

Müritler iyi bir amaç için 6 7 8 9 10 11 ve 12. sınıflar için gerek videolu gerekse PDF taranmış kitapların olduğu bir arşiv sitesi kuracağım. Ancak nasıl bir portal kullanmam gerektiğine karar veremedim. Portalı da olsa iyi olur php nuke var benzeri pek çok şey var ama daha farklı birşey istiyorum. Bilinmedik ama güzel tasarımlı bana uyacak bir script varmı?

------------------------

işte eğitime gönül vermiş örnek bir mürit tebriklerr

Çok üşengec
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

eğer kar amacı gütmüyorsan gereksiz olur hocam çünkü bu alanda nitelikli çok site var. ekolhoca bile başlı başına bi kaynaktır.

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Hacı tamamda elimde 2010 a kadar t.şşaklı yayınların konu anlatım soru banka dershane yaprak tesler 25 gb var millete yarar yav. 

"bea"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

şüphesiz yarar ama kimse internetten test çözmez.sürekli sistem değişiyor 3 lira bile kitap var..herkez 40 tane kitap alıyor kaç kişi elindeki tüm kitapları bitiriyor ? eşten dosttanda teymin edilebilir özetle sorular

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

olsun yav ben kurucam bu yaz verecem 30 40 lira domain birde küçük bir host dışarıdan bir sunucu sitesi bulucam 4shared gibi oraya upload ederim lazım olan indirir.

Birde 3-4 liraya ne kitabı yav bu senenin kitaplara baktım bende seneye gireceğimden soru bankası 15 lira konu anlatım 25 30 liraya kitaplar var ki bunlar fem falan. Yani şahsen benim bütçemi zorlar bunlar ne lan bu :S

"bea"
Toplam Hit: 2057 Toplam Mesaj: 12