Öğrenciye Kredi
-
arkadaşlar biraz paraya ihtiyacım var garanti bankasından kredi istedim öğrenci olduğum için alamadım gelir belgesi istediler diğer bankalardan bir kredi almam mümkün mü ?
-
hayır
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------hayır
-----------------------------çok keskin geldi :/ bir çıkar yolu yok mu paraya ihtiyacım var ödeyemeyecek olsam almam zaten akıl verin müritler :)
-
Belgelendirebildiğin min 550-600 tl gelirin yoksa hiçbir banka kredi vermez.
-
bankalarda eğitim kredisi adında birşey var o nedir istediğim gibi kullanabiliyor muyum o krediyi ve herkes alabiliyor mu ? ?
-
yapı krediye sor bide ondan olumlu cvp gelmezse diğerlerine bakma
-
Zor verirler.
Ben iş hayatına ilk atıldığım zamanlar araba almak için kredi çekmeye çalışıyordum.
ozamanlar iş yerinden 2000 TL'lik maaş bodrosu götürdüğüm halde vermiyolardı.
Ama şuanki durum ne bilmiyorum.
Paso mesaj atıp duruyorlar şukadar faizli, deniz bank mı ne krediniz hazır gelip çekebilirsiniz diye mesaj atmıştı geçende de :D
Bir kere çektikten sonra hertürlü çekiyorsunda ilk kredi olayında baya yoruyorlar. -
bi para kard muhabbeti var ama ben de tam bilmiorum
-
ptt ye sor hacı arkadaş 5000 yada 10.000 di tam hatırlamıyorum miktarı, çekmişti geçen sene
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Zor verirler.
Ben iş hayatına ilk atıldığım zamanlar araba almak için kredi çekmeye çalışıyordum.
ozamanlar iş yerinden 2000 TL'lik maaş bodrosu götürdüğüm halde vermiyolardı.
Ama şuanki durum ne bilmiyorum.
Paso mesaj atıp duruyorlar şukadar faizli, deniz bank mı ne krediniz hazır gelip çekebilirsiniz diye mesaj atmıştı geçende de :D
Bir kere çektikten sonra hertürlü çekiyorsunda ilk kredi olayında baya yoruyorlar.
-----------------------------vay göt yeni başladığında 2bin lira alıyomuş bana da yıllardır fakirim ayağı yapıp bi nargile ısmarlamıyo :R
-
kont239 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar biraz paraya ihtiyacım var garanti bankasından kredi istedim öğrenci olduğum için alamadım gelir belgesi istediler diğer bankalardan bir kredi almam mümkün mü ?
-----------------------------Paraya sıkıştığımda İş Bankası internet şubesinden taksitli nakit avans çekiyorum, kredi kartından çekilip normal para hesabına aktarılıyor. Sonra 2 ile 12 ay arasında seçebileceğin taksitler kredi kartından her ay düşülüyor. Kredi kartının limiti kadar çekebiliyorsun diye biliyorum ? Böyle birşey deneyebilirsin.