folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Öğrenciyim | En Ucuz Yollu İnternet Kullanmak İstiyorum

Öğrenciyim | En Ucuz Yollu İnternet Kullanmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    -----------------------------
    someone_from_71 bunu yazdı:

Dj_DooM3 bunu yazdı:

bu işi bana ögretirmisiniz :) hiç bir bilgim yok bu konuda

hocam yapman gereken http:// yerine tarayicina daha guvenli bir sisteme sahip olan https:// yazarak siteye ulasman. Soyle bir durum var; her site bu guvenlik sisteminde calismiyor.

bunu laptoptamı herhangi bi modeme baglanmadan yapabilir miyim ? durup dururken ? baglanmam gereken bi yer bişey var mı ? cahilligin gözü kör olsun :)

:) hocam hotspot dedigim laptopla biryerde internet saglayicilarin wireless baglantilarini goruyorsan baglan ve dedigim seyi tarayicina ayzarak girmeyi dene ;) ben daha onceden bir firmadan kulaniyodum interneti, surem bitmisti baglantimi kestiler. ben de baya bir arastirip bu yolu bulmustum, ise yaradi. sonra da tum sehir icinde 5 farkli internet firmasinin wireless erisim noktalarinda denedim hepsinde ise yaradi :D beles :D

anladığım kadarıyla bahsettiğin şey ttnet wifi gibi şifresiz bağlantı. bağlanabiliyorsun ama internete girebilmek için ttnet kul. adı şifresi istiyor. ama orayı atlayıp https metodunu kullanıyorsun?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    g2k bunu yazdı:

Dj_DooM3 bunu yazdı:

Dj_DooM3 bunu yazdı:

bu işi bana ögretirmisiniz :) hiç bir bilgim yok bu konuda

hocam yapman gereken http:// yerine tarayicina daha guvenli bir sisteme sahip olan https:// yazarak siteye ulasman. Soyle bir durum var; her site bu guvenlik sisteminde calismiyor.

bunu laptoptamı herhangi bi modeme baglanmadan yapabilir miyim ? durup dururken ? baglanmam gereken bi yer bişey var mı ? cahilligin gözü kör olsun :)

:) hocam hotspot dedigim laptopla biryerde internet saglayicilarin wireless baglantilarini goruyorsan baglan ve dedigim seyi tarayicina ayzarak girmeyi dene ;) ben daha onceden bir firmadan kulaniyodum interneti, surem bitmisti baglantimi kestiler. ben de baya bir arastirip bu yolu bulmustum, ise yaradi. sonra da tum sehir icinde 5 farkli internet firmasinin wireless erisim noktalarinda denedim hepsinde ise yaradi :D beles :D

anladığım kadarıyla bahsettiğin şey ttnet wifi gibi şifresiz bağlantı. bağlanabiliyorsun ama internete girebilmek için ttnet kul. adı şifresi istiyor. ama orayı atlayıp https metodunu kullanıyorsun?

aynen oyle hocam. servis saglayiciya baglancaksin. inetrnet erisimi icin kulanici adi ve sifre istemeli :D o sekilde baglanabilirsin. arkadasin bahsettigi gibi baskalarinin wirelessine baglanmaya calisarak diyil ;)

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

aynen oyle hocam. servis saglayiciya baglancaksin. inetrnet erisimi icin kulanici adi ve sifre istemeli :D o sekilde baglanabilirsin. arkadasin bahsettigi gibi baskalarinin wirelessine baglanmaya calisarak diyil ;)

ohhh :D tek anlamayan ben olmadıgma göre eksik anlatan senmişsin hocam :)) kusura bakma sorun bende degil sendeymiş .) tşk ederim denemekte fayda var...

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

wireless anetene balkona cıkane kar yagarken gotun donarken internet arayane mal ben :)

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Mx0TBT bunu yazdı:

wireless anetene balkona cıkane kar yagarken gotun donarken internet arayane mal ben :)

wireless adaptörleri var pc ye baglıyosun 1 km çapında tüm wirelessleri görüyor.. 40 lira civarı fiyatı var :D onlardan al ki götün donmasın hocam lazım olur ilerde .)) ben aldım harika birşey çok farkediyo 2 kat artıyo çekim gücü

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

Mx0TBT bunu yazdı:

hocam noluyo yav ne diyon sen :|

Ha Ha!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    vodafone sınırsız internet paketi aylık 8 tl. cepten sınırsız internet + bilgisayardan sınırsız internet (ama bilgisayardan video izlenmiyor)

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    vodafone sınırsız internet paketi aylık 8 tl. cepten sınırsız internet + bilgisayardan sınırsız internet (ama bilgisayardan video izlenmiyor)

biraz daha acıklayabilir misin hocam eger kullanmışlıgın varsa.. ne kadar kısıtlı özellikler, ayrıca bilgisayardan nasıl kullanabiliyorsun ? vodem filan mı takıyorsun yoksa telefonu modem olarak mı kullanıyorsun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

Çizik . :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:

biraz daha acıklayabilir misin hocam eger kullanmışlıgın varsa.. ne kadar kısıtlı özellikler, ayrıca bilgisayardan nasıl kullanabiliyorsun ? vodem filan mı takıyorsun yoksa telefonu modem olarak mı kullanıyorsun

int. üyeliği alıyorsun aylın 8 tl ye sonra telefonunu pc ye bağlıyorsum nakia pc suiti de kurdunmu yapman gerekenleri anlarsın zaten :D

Toplam Hit: 5242 Toplam Mesaj: 31