Öğrenmek İçin Müzik Aleti Tavsiyesi?
-
Merhaba arkadaşlar,
Öğrenmesi kolay, tavsiye edebileceğiniz müzik aleti var mı?
Üflemeliler hariç.
-
Adam ne geleceğini bildiği için önlemini almış :D
Ben kemana meraklıyım.. Öğrenecem inşallah
Edit: önlem yetersiz kalmış :D
Kaan tarafından 06/Eyl/12 20:08 tarihinde düzenlenmiştir -
hoca ağzına almaktan kokrkma. ney güzeldir. keyiflidir
-
öğrenmesi kolay olayı yalan hocam bütün enstrümanlar zordur. Ne tarz müzikle ilgileniyorsun doğu tarzı mı batı tarzı mı? onu söyle ona göre yardımcı olalım
-
bu şekilde bişey öğrenemezsin hoca, bizim söyleyeceğimiz enstürmanla olmaz yani. öğrenmek için yaptığın şeye ilgi duyman, zaman ayırman lazım. hangi enstürmana ilgin varsa ona yönel. ben ney, zurna, mızıka, keman, ud çaldım, şimdi de klarnet çalmaya çalışıyorum, hocam olmadı (kemanda 4 kez, neyde 3 kez filan gittim sadece),nota bilmiyorum, kendim zaman ayırarak öğrendim, severek yaptım. zor diye bişey yok, vakit ayır yeter.
-
mızıka derim kolaydır ama aynı zamanda zordur tek gerektirdiği şey pratik
-
kolay müzik aleti diye bişey yoktur hocam hangisine yeteneğin varsa yatkınsan onu daha kolay öğrenirsin. Örneğin çoğu kişi için bağlama cok zorken bana cok daha kolay öğrenilebilir geliyo. Aynı şekilde banada cok zor gelebilen müzik aletleri var.
-
hezarfen bunu yazdı
bu şekilde bişey öğrenemezsin hoca, bizim söyleyeceğimiz enstürmanla olmaz yani. öğrenmek için yaptığın şeye ilgi duyman, zaman ayırman lazım. hangi enstürmana ilgin varsa ona yönel. ben ney, zurna, mızıka, keman, ud çaldım, şimdi de klarnet çalmaya çalışıyorum, hocam olmadı (kemanda 4 kez, neyde 3 kez filan gittim sadece),nota bilmiyorum, kendim zaman ayırarak öğrendim, severek yaptım. zor diye bişey yok, vakit ayır yeter.
Hocam Rock, Metal ezgilerini seviyorum. Misal Metallica One'u çalabilmek güzel olurdu. Klasik gitar veya saz fark etmez her şekil bu tarz ezgiyi seviyorum hangi aletten çıktığı pek fark etmiyor.
Fatih tarafından 06/Eyl/12 20:24 tarihinde düzenlenmiştir -
up