Öğretmen Evleri Hakkında Bilgi?
-
arkadaşlar bodruma tatile gidicem ve öğretmen evinde kalmak istiyorum.daha önce öğretmen evinde kalan birisi varsa fikir verebilirmi acaba öle fazla lüks bekleyen birisi değilim fiyat uygun olsun yeter benim için.ilgi ve alakanıza şimdiden teşekkürler kolay gelsin hepinize:)
@Tatil diye başlık olmaz. başlığınızın konuyu açıklar nitelikte olmasına dikkat ediniz
-
ben daha önceden datçada öğretmen evinde kalmıştım
gayet güzel bi yerdi
lüxü aramıyosan lüx bi yer :)
biz oraya para vermedik hiç bi hoca vardı bizim o ayarlamıştı :| :)
-
Ben 5-6 öğretmen evinde kaldım, ucuz otellerden kat kat iyiler... Bilmiyorum banamı denk geldi ama geneldede iyi yemekleri oluyor :)
Fiyatı zate ucuzz :)
ii tatiller :)
-
yer bulursan kal
torpilin filan varsa kal yoksa seni başka bi otele yönlendiriyolar
-
öğretmen çocuğu felan olmadan kalabilirsin biraz fazla para alıyorlar sadece o gitmeden önce rezervasyon yaptır..
polis evlerinde böyle sadece eş ve çocukları dışında yada yanında bir misafirde olabilir aksi halde sivil almıyşolar
-
alper kıştan dolmuştur bodrum
bi de amirlerden öğretmenlere hiç sıra gelmiyor o gibi yerlerde :D
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------alper kıştan dolmuştur bodrum
bi de amirlerden öğretmenlere hiç sıra gelmiyor o gibi yerlerde :D
-----------------------------Hacı orası öyle :) ben 2 ay önce zonguldak polis evinde yer bulamadım :) gittim 2 yıldızlı bir otelde kaldım 2 gün 80 YTL :)
-
İzmir de kalabileceğim öğrenci evidir öğretmen evidir ne biliyim işte ucuz oteldir fln varmı bildiğiniz biryer
-
lüx deildir ama genel olarak iyidir yani sonuç olarak bi memurun kalacağı bi yerdir.ona göre ayarla kendini işte.
-
evet yemeklerde dahil güzeldir ama yer bulamazsın..heleki bodrum gibi bi yerde..
-
adamlar aylar öncesinden yer ayırtıyor.. fiyatı öğretmen değilsen 22 milyondu sanırm..yada daha fazladır.Ben öğretmenlik okuduğum için indirim yapıyorlardı :)
güzel yer sayılır.2 şerli ve 3 er li odalar olduğunu biliyorum.Tanımadığın adamlarla birlikte kalıyorsun :) giyecek için bi dolap yok.. küçük komidin tarzı şeyler var.. küçük bi tv var.. banyo ve tuvalet birlikte.. havlunu faln götür.. fiyata yemek dahil değil
eğer yolu çekeceğim diyorsan şöyle bi fikir verebilrim sana..
muğla merkeze git.. köy hizmetlerinin misafirhanesini sor (dsi nin yanında) orda bizim arkadşlar kaldı günlük 7 ytl. (kendi personeli üzerinden fiyat veriyo) fiyata yemek dahil değil. Sabah kalkarsın çıkarsın yola :) tabii verdiğin para ile öğretmen evinde kaldığın para eş olur :)
olmazsa diğer ilçelerde devlet kurumlarının misafirhanesinin olup olmadığnı araştır. Gitmeden önce yer ayırttırmayı unutma