Öğretmenevlerinde Konaklama?
-
Selam müritler!
Bu öğretmenevlerinde konaklamayı merak etmişimdir hep. Yine gündemimde. Bunlarda personel olmayanlar için? Evlileri için de ayrı satır var. Ayrıca personel yakınları indirimden yararlanmak için belgelenmelidir vs diyor. Evli olmayan iki çift kalamaz mı? Özellikle öğretmen olanlar aydınlatırsa sevinirim.
KONAKLAMA VE YEMEK ÜCRETLERİ LİSTESİ
MEB PERSONELİ
KAMU PERSONELİ
SİVİL
ÇİFT KİŞİLİK ODA (KİŞİ BAŞI)
50,00 TL (BB)
64,00 TL (BB)
76,00 TL (BB)
TEK KİŞİLİK ODA ÜCRETİ
75,00 TL
96,00 TL
114,00 TL
ÇİFT KİŞİLİK ODA (EVLİ ÇİFT)
100,00 TL (BB)
128,00 TL (BB)
152,00 TL (BB)
SUİT ODA
150,00 TL (BB)
175,00 TL (BB)
200,00 TL (BB)
K.SUİT ODA
170,00 TL (BB)
200,00 TL (BB)
225,00 TL (BB)
GRUP KONAKLAMALARI KİŞİ BAŞI
64,00 TL (BB)
64,00 TL (BB)
64,00 TL (BB)
EXTRA YATAK
25,00 TL
25,00 TL
25,00 TL
SPORCULAR VE ÖĞRENCİLER
(İl Oluru ve Valilik Onayı Varsa)50,00 TL (BB)
50,00 TL (BB)
50,00 TL (BB)
SPORCULAR VE ÖĞRENCİLER
(İl Oluru ve Valilik Onayı Yoksa)50,00 TL (BB)
64,00 TL (BB)
76,00 TL (BB)
SPORCULAR VE ÖĞRENCİLER
(İl Oluru ve Valilik Onayı Varsa)70,00 TL (HB)
70,00 TL (HB)
70,00 TL (HB)
SPORCULAR VE ÖĞRENCİLER
(İl Oluru ve Valilik Onayı Yoksa)70,00 TL (HB)
88,00 TL (HB)
100,00 TL (HB)
KAHVALTI BEDELİ
10,00 TL
12,00 TL
12,00 TL
TABLDOT YEMEK 10,00 TL 12,00 TL 12,00 TL BB: ODA + KAHVALTI
HB: ODA + KAHVALTI + AKŞAM YEMEĞİ
Not: İndirimlerden faydalanabilmek için MEB personeli veya personel yakını olduğu belgelendirmelidir.
Grup konaklama rezervasyonlarında ön ödeme alınacaktır. -
Baba öğretmen, zamanında avrupadan kız arkadaşım kalmaya geleceği zaman bayağı araştırmıştım. Evli olmayan çiftler konaklama yapamıyor kardeşim. Nişanlıda belki izin verirlerde sevigiliyle kalma felan yok.
Öğretmen ailesi olduğumuz için biz de meb personel indirimi var. Babam bana ve anneme kart çıakrtabiliyor.
-
Hocam evlilik dışı konaklamalar sadece turistik tesislerde en az 3 yıldız sahibi konaklama tesislerinde geçerlidir. Bunun dışındaki yerler pansiyonlar misafirhaneler evlilik cüzdanı isteye bilirler yetkileri yok ama sormaya türkiyede kanun kural böyle işliyor :)
-
abim öğretmen şimdi ben başka bi şehire gittim diyelim abim öğretmen olduğu için indirimli kalabiliyormuyum? öyle bisey varsa otellerde sürünmeyeyim her şehir dışına gittiğimde.
-
21li bunu yazdı
abim öğretmen şimdi ben başka bi şehire gittim diyelim abim öğretmen olduğu için indirimli kalabiliyormuyum? öyle bisey varsa otellerde sürünmeyeyim her şehir dışına gittiğimde.
sana kart çıkartıyor ve kullanabiliyorsun diye biliyorum. En son bu şekildeydi
-
deja-vu bunu yazdı21li bunu yazdı
sana kart çıkartıyor ve kullanabiliyorsun diye biliyorum. En son bu şekildeydi
bilgi için tşk. dostum.. en iyisi araştırmak şayet varsa böyle bişey yararlanırım:)
-
ucuz değilmiydi bu öğretmen evleri ya. sanki pahalı fiyatlar.
-
fırsat sitelerindeki çift kişilik konaklamalar daha uygun. hemde istediğin kişi ile gidip kalabilirsin.
-
samaccc bunu yazdı
ucuz değilmiydi bu öğretmen evleri ya. sanki pahalı fiyatlar.
yok hocam ya ölücü yeri gibi. güzel olanına denk geldim ama çok nadir. genelde çok eski yerler oluyor özensiz filan ama zorda kalınca süper tabi. özellikle ilçelere atanan öğretmenle otel filan yoksa rahat ediyor.
-
Alanya öğretmenevi gayet başarılıydı. Birde abi abla öğretmen olunca kardeşi yararlanamıyor diye biliyorum. Ablam öğretmen ben kart istemiştim annemle babama çıkartmıştı fakat bende sorun çıkmıştı. Bilen biri aydınlatabilir mi?
-
(Öğretmenim)
-Evli olmayanlar kalamaz.
-1. dereceden akraba olanlara kart çıkarılabilir. Ancak uygulamada sorun çıkarıp sadece anne ve babaya kart çıkarıyorlar.