Öğretmenlere Toshiba Laptop Müjdesi/ Özellikler Fena Degil
-
Toshibanın açıklamasında şu ifareler yer aldı:
Milli Eğitim Bakanlığı´nın Vakıfbank aracılığı ile öğretmenlere uygun koşullarla sağlayacağı bilgisayar projesinde 2 modelden biri olan 2. konfigürasyon (Centrino) modelini firmamız kazanmış ve Vakıfbank ile sözleşme imzalanmıştır.
Öğretmenlerimize verilecek Toshiba Notebook´ların temel donanım özellikleri aşağıda belirtilmiştir:
Öğretmenlerimiz kampanyaya Vakıfbank şubelerinden başvuracaklar. Satış koşulları Vakıfbank tarafından belirlenecektir. KDV için özel bir durum öngörülmemektedir. Yasal KDV oranı %18’dir. Bu kampanyanın başlangıç tarihi ve diğer ayrıntılar proje yöneticisi kurumlar tarafından mümkün olan en kısa zamanda açıklanacaktır.
Elimizde olmadan sizi beklettigimiz için özür dileriz.
Bilgilerinize sunarız.Satellite L10-102-YENİ
İşlemci: Intel® Centrino® mobil teknolojili Intel® Pentium® M 725 işlemci ( Dothan 1.6 Ghz ), 400 MHz FSB, 2 MB 2nd level cache, Intel® PRO/Wireless 2200 BG ağ bağlantısı ve Intel® 855 GME chipset
Memory: 256 MB DDR bellek
Memory Upgrade
Harddisk: 40 GB S.M.A.R.T
CR-ROM&Floppy:L CD-RW/DVD-ROM sürücü, maksimum hız: 24x CD-ROM, 24x CD-R, 24x CD-RW, 8x DVD-ROM
Grafik Kart: Intel® 852 GME, max 64 MB ekran kartı ( UMA )
Ekran :15,0
Ses: Toshiba Bas Özelliği Geliştirilmiş Ses Sistemi, dahili stereo hoparlörler,ses düğmesi
Klavye: 86 tuş, 6 x kolay erişim tuşu, 2 x Windows® tuşu
Arabirimler: 3 x USB 2.0, TV-Out ( s-video ), DC-in, harici mikrofon, kulaklık Kablosuz İletişim: Kablosuz LAN ( entegre 802.11b/g çift band ağ desteği, Wi-Fi™ uyumlu Kablolu İletişim: Uluslararası V90 modem ( V92’ye hazır ), 10 / 100 Base-TX Ethernet LAN
Yüklü yazılımlar: Windows® XP HOM TR, Çevrimiçi kullanıcı ve Modem el kitabı, Toshiba ConfigFree™, Toshiba Yönetim Konsolu, Toshiba yardımcı program ve sürücüler, Video® WinDVD Güvenlik özellikleri:Kensington kablolu kilit slotu, sistem şifre güvenliği, Kablosuz LAN düğmesi
Batarya: Lithium-Ion pil, Max. 5.1 saate kadar pil ömrü
Ağırlık&Ölçüler 2.7 kg, G x U x Y: 332 x 270 x 28.5 ( ön ) / 36.6 ( arka ) mm
Diğer donanımlar: AC Adaptör, Notebook taşıma çantası Opsiyonel Aksesuarlar: Pil, pil şarj ünitesi, AC adaptör, USB disket sürücü, 256 MB bellek, 512 MB bellek, 1024 MB bellek
Garanti süresi: 2 Yıl Uluslararası -
Memory: 256 MB DDR bellek
Adama gülerler -
kompetan bunu yazdı:
----------------------------Memory: 256 MB DDR bellek-----------------------------heralde yanlış yazmışsın :|
-
toshiba elindekileri kakıyo
-
öğretmenlere bunun gibi basit bişey vermeye utanmıyorlar.. yazık..
-
ozellikler fazla bile... laptopda oyunmu oynayacak eleman.. word de vs internet de ne gerekiyorsa onu ypar.
-
h ocam annem ve babamlar yani tam olarak ne kadar ödeyecekler?
-
ne kadarki acaba? hemen hemen aynı özellikleri taşıyan bir masaüstü bilgisayar almıstım 6 yıl önce 1.500 YTL idi
Özellikleri iyi değil.Ama öğretmenler word gibi ofis programlarını kullanırlarsa sadece yeter. -
bu ne abi öğrenciler bundan hızlı hesap yapar..
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
ozellikler fazla bile... laptopda oyunmu oynayacak eleman.. word de vs internet de ne gerekiyorsa onu ypar.
hoca öyle deme kullandıkça yavaşlıyo meret bilgisayarın açılması uzuyo iyice 256 rammi Allah korusun
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------iyide internete girmek için tarayıcı kullancak. mozilla kullandığını varsayarsak ne kadar yiyordu ramden?
veya program kurcak bu adam.
ve sadece iş için kullanmayacak.
öğretmenlik bir ülkedeki en önemli meslektir. sen bu meslek mensuplarına bunu layık mı görüyorsun?...
ben görmüyorum.