folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ogün Genco Akyürek (Dizimag)

Ogün Genco Akyürek (Dizimag)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

valla sherlok 3. sezon var :D ben izlerim

bu arada güzel değere ulaşmış

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocam bende dizimag in dizikit.com veya dizi-kit.com şeklinde geri döndüğünü biliyorum. Durmak yok yola devam

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı

Hocam bende dizimag in dizikit.com veya dizi-kit.com şeklinde geri döndüğünü biliyorum. Durmak yok yola devam

tasarımı ve kodu en baştan yapıyorlar orda adam yedek almıştır doğal olarak kurmakta fazla zaman almaz bunlarım tümü fake. sayfa değiştirince http://www.dizikit.com/page/4 yazıyor. tüm sitenin ellerinde olmaması saçma 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

Torrent akar amk :) Bu arada filmleri, dizileri 1080p yayınlayan sağlam torrent uploader var mı bildiğiniz?

torrent akar ama uploaderin yok :D 480p ile bayağı akar :D

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    angels_demos bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı

tasarımı ve kodu en baştan yapıyorlar orda adam yedek almıştır doğal olarak kurmakta fazla zaman almaz bunlarım tümü fake. sayfa değiştirince http://www.dizikit.com/page/4 yazıyor. tüm sitenin ellerinde olmaması saçma 

bu site wordpress zaten. tema yapmışlar.

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

Torrent akar amk :) Bu arada filmleri, dizileri 1080p yayınlayan sağlam torrent uploader var mı bildiğiniz?

torrent akar ama uploaderin yok :D 480p ile bayağı akar :D

Bazı filmleri 1080p bulamıyorum dostum, bazı torrent uploaderlar var 1080p paylaşıyorlar hep ama bazı filmler olmuyor tabi.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

5846 S.FSEK'e göre adam gibi bir ceza gelmediği sürece önünü kesemezler, hoş ceza da para cezası adam zaten 300 kere yakalanmış artık koymuyor ceza almak =D 25kuruş maliyeti var bir filmin satıyor 2tlye, kar o kadar abartı ki paranın tadını alan bir daha bırakmıyor =D kitapda biraz daha değişik bir durum olsa da basımı yapan adam muazzam para kaldırıyor, sorsan üstünde kuruş yok eloğlunun üstüne yapmış mersoyu allahın dağlısı, işin internet boyutunda ise adamlar akıllandı, şu noktadan sonra sıkı takip haricinde durdurmanın bir yolu yok sadece çıkanı indirirsin.

Toplam Hit: 6618 Toplam Mesaj: 18