Ogün Genco Akyürek (Dizimag)
-
valla sherlok 3. sezon var :D ben izlerim
bu arada güzel değere ulaşmış
-
Hocam bende dizimag in dizikit.com veya dizi-kit.com şeklinde geri döndüğünü biliyorum. Durmak yok yola devam
-
ndmylmz bunu yazdı
Hocam bende dizimag in dizikit.com veya dizi-kit.com şeklinde geri döndüğünü biliyorum. Durmak yok yola devam
tasarımı ve kodu en baştan yapıyorlar orda adam yedek almıştır doğal olarak kurmakta fazla zaman almaz bunlarım tümü fake. sayfa değiştirince http://www.dizikit.com/page/4 yazıyor. tüm sitenin ellerinde olmaması saçma
-
DevilRullz bunu yazdı
Torrent akar amk :) Bu arada filmleri, dizileri 1080p yayınlayan sağlam torrent uploader var mı bildiğiniz?
torrent akar ama uploaderin yok :D 480p ile bayağı akar :D
-
angels_demos bunu yazdındmylmz bunu yazdı
tasarımı ve kodu en baştan yapıyorlar orda adam yedek almıştır doğal olarak kurmakta fazla zaman almaz bunlarım tümü fake. sayfa değiştirince http://www.dizikit.com/page/4 yazıyor. tüm sitenin ellerinde olmaması saçma
bu site wordpress zaten. tema yapmışlar.
-
BeyinAdam bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
Torrent akar amk :) Bu arada filmleri, dizileri 1080p yayınlayan sağlam torrent uploader var mı bildiğiniz?
torrent akar ama uploaderin yok :D 480p ile bayağı akar :D
Bazı filmleri 1080p bulamıyorum dostum, bazı torrent uploaderlar var 1080p paylaşıyorlar hep ama bazı filmler olmuyor tabi.
-
5846 S.FSEK'e göre adam gibi bir ceza gelmediği sürece önünü kesemezler, hoş ceza da para cezası adam zaten 300 kere yakalanmış artık koymuyor ceza almak =D 25kuruş maliyeti var bir filmin satıyor 2tlye, kar o kadar abartı ki paranın tadını alan bir daha bırakmıyor =D kitapda biraz daha değişik bir durum olsa da basımı yapan adam muazzam para kaldırıyor, sorsan üstünde kuruş yok eloğlunun üstüne yapmış mersoyu allahın dağlısı, işin internet boyutunda ise adamlar akıllandı, şu noktadan sonra sıkı takip haricinde durdurmanın bir yolu yok sadece çıkanı indirirsin.