Oha Ya Daha Fazla Aşşalasaydınız
-
Linux
Alemin En Kral İşletim Sistemidir. Dilinden anlamayanlar bok atar sadece :Dzuhahahahaa harikasın aq
-
süperrrrrrr :D
-
çok oturaklı oldu :D
-
punisher tamam linux kullanıyosun destek veriyosunda şimdi o yazılanları okusam linux un heryerinin beleş olduğunu düşünürüm. arkadaşlar linux beleş değildir linux acık kaynak kodludur. Siz ticari gpl lisansı alarak satabilirsiniz ve isim hakkı size ait olur, aynı zamanda kodları acarak geliştirilmesini sağlayabilirsiniz. Şimdi diyeceksiniz ki "ee ben kodları actım adamın teki geldi kodları caldı ben yazdım diye piyasaya sürdü". Hayır acık kaynak kod camiasında boyle bir şey olmaz. boyle bir şey yapılmaz kesinlikle. Programa bir katkınmı bulundu mailin, ismin geçer geliştiriciler kısmında. Ayrıca bug report yaptıysanız fixlenen buglar kısmında adınız geçer. Tamamen gönüllü olarak yürütülüyor.. Lütfen önyargılarınızı kırın at gözlüklerinizi cıkarın. kimileri der acık kaynak kod neymiş programcının hakkı yeniyor. bunu diyen kişi yazıyı baştan okusun. Acık kaynak olmasaydı su anda tekeller bizi sömürecekti. Ama bir alternatif var ki istediğiniz zaman seçebilirsiniz..
-
a4tech 1gün yanımda gezdin sosyalist damarın kabardı hemen bakıom son günlerde tekeller falan koptun gidiyorsun... :) Gel görüşelim çok ektim ama iş icabı :)
-
linux un tek iyi şeyi beleş olması
-
Benimde gözümden kaçmış tekrar düzelttim :D
-
Linux
Alemin En Kral İşletim Sisteminden sonra gelen işletim sistemidir. Her zaman ikinci planda kalmaya ve Bill Gates ve ekibinin altında ezilmeye mahkum olacaktır.
çoooook güzel değil ama site adminleri moderatörleri microsoftu desteklediği için boyun eğiyoruz -
windowsmu alemin en kral işletim sistemi. haehauhehaehhaehauheaheauhe
yaw akşam akşam siz beni güldürdünüz.allah da sizi güldürsün...
-
Linux'a laf atanların yüzde doksanı hayatında hiç linux kurmamış yada kullanmayı beceremeyen insanlardır.
Alemin en kral işletim sistemimiş win'miş :)
Windows kurulu makinamde işlemci ile raminin yarısını antivürüs programları için kullanıyorum.Spy'larda cabası :)Ardı arkasıı bitmek bilmeyen ve devamlılık yaratan krtik güvenlik açıklarını yamamak için mic~1'un bir yama çıkarmasını bekliyorum ardından o yamayı indirip sisteme yamamakla zamanımın büyük bir kısmını geçiriyorum çok zevkli oluyo:) Mavi ekran'da windows'a çok yakışıyor...
Kimseye zorla linux kurun kullanın diye bişey demiyoruz...Zaten siz Linux kullanmıyın Linux kullanma ayrıcalığı bizde kaLsın.