Oks Sonuçları
-
ben fatih Özkan...teşekkürler:D
Alın gerçeği bu:D
Puan Türleri PuanıGenel Başarı
SırasıGenel Başarı
Yüzdelik Dilimiİl Başarı
Sırasıİl Başarı
Yüzdelik DilimiTürkçe - Matematik 440,7267228.8832.168Matematik - Fen 432,9438028.9812.168Dersler Doğru SayısıYanlış SayısıBoş SayısıAçıklamaTürkçe 2230Matematik 2230Fen Bilgisi 1950Sosyal Bilgiler 2410 -
tebrikler güzel puan neresini istiyosun?
-
erzurum fen falan...tek korktuğum fen lisesinden internete(tahribata) rahat girebilirmiyim bi araştıriyim onuda
not:bakarsanız il 2. olmuşum öle bi ildeyim işte:D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------tam olarak aynı değil..şimdi okul puanı falan da var...her sene katsayılarda değişiklik oluyor...her neyse ama o sene 467 almışsan yine o civarda bişe alırsın:D
-----------------------------------------------------
alın buda benimki...
SırasıGenel Başarı
Yüzdelik Dilimiİl Başarı
Sırasıİl Başarı
Yüzdelik DilimiTürkçe - Matematik 500.01.11.1Matematik - Fen 500.01.11.1Dersler Doğru SayısıYanlış SayısıBoş SayısıAçıklamaTürkçe 2500Matematik 2500Fen Bilgisi 2400Sosyal Bilgiler 2500
-----------------------------Ulan atar du kadar atar... İptal sorular bile doru aq.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------tam olarak aynı değil..şimdi okul puanı falan da var...her sene katsayılarda değişiklik oluyor...her neyse ama o sene 467 almışsan yine o civarda bişe alırsın:D
-----------------------------------------------------
alın buda benimki...
SırasıGenel Başarı
Yüzdelik Dilimiİl Başarı
Sırasıİl Başarı
Yüzdelik DilimiTürkçe - Matematik 500.01.11.1Matematik - Fen 500.01.11.1Dersler Doğru SayısıYanlış SayısıBoş SayısıAçıklamaTürkçe 2500Matematik 2500Fen Bilgisi 2400Sosyal Bilgiler 2500
-----------------------------Ulan atar du kadar atar... İptal sorular bile doru aq.
Amk 1 soru iptal değil mi sadece? -
arkadslar okuldan puan eklencek deilmi bu puanların üstüne öle tercih yapılcak deilmi ?
-
Axi la, belki ailen sana bilg. kullanmayı yasaklar...
Bizde kurtuluruz : ) -
seLpak bunu yazdı:
arkadslar okuldan puan eklencek deilmi bu puanların üstüne öle tercih yapılcak deilmi ?
-----------------------------olm öss mi sandın bunu benim bildiğim öle bi sistem yok seneye oks kalkınca okul puanı önem kazancak
-
evet oks bende öğrencilerimle bu heyecenı yaşadım .şuan tatildeyim ama aklım hep onlarda kaldı
aspirin im canım canım valla sana kolay gelsin tatlım ::))
öğrencılerım sana emanet
ben yokum ya bir ay............... arar sana ulaşırım artık
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------seLpak bunu yazdı:
-----------------------------olm öss mi sandın bunu benim bildiğim öle bi sistem yok seneye oks kalkınca okul puanı önem kazancak
-----------------------------tabiki okuldanda puan eklenecek ama belirli bir yüzde yanılmıyorsam %20 gibi
yani çok az etki edecek ama ecstatic_60 ın dediği gibi oks kalkınca okul puanı daha çok önem kazanacak ... inşallah okul puanın iyi gelir