Okuduğu Kitapları Ufak Fiyatlara Satmak İsteyenler
-
zaman carki serisi elinde olan toplu sekilde satmak isteyen haber etsin
-
kitaplarıma kıyamam. benim için değerlidir. koleksiyon yapar gibi saklarım. sayfalarında anılarım vardır.
birkaç tane kitap seçtim. baştan söyliyim beğenmediğim kitaplar. o yüzden beğenmezseniz laf etmeyin. koyayım, isteyen söylesin göndereyim.

çocuk kitabı

bak bu güzel aslında. kıyağım olsun. gerçi ucuz ve kolay bulunan bi kitap.

şiir kitabı

birkaç anıyı sulandıra sulandıra anlatmış

nettekileri toplayıp kitap diye satıyor. bende iki tane var. acemiler için iyi sayılabilir.

hıncalın yazılarından derleme. çok eski bi kitap. dökülüyor zaten. 1996 basım.

bu da kıyak olsun. ben gram sevmem adamı. seveni çoktur.

bunu vermiyom öylesine koydum :D
isteyen istediği kitaplarla beraber pm atsın kargo ödemeli gönderiyim.
Prometheus tarafından 03/Ara/13 09:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Nautilus bunu yazdı
Beyler adam gibi kitapları toplayalım bir okula gönderelim.
Herksin evinde illa okumadığı 5 - 6 tane kitap vardır =)
hocam yannış anlamada okul mokul amenna ama koca okula gönderip kütüphanede tozlu raflara gidicene burda ihtiyacı olana okuyana gitsin daha iyi.
-
Prometheus bunu yazdı
kitaplarıma kıyamam. benim için değerlidir. koleksiyon yapar gibi saklarım. sayfalarında anılarım vardır.
birkaç tane kitap seçtim. baştan söyliyim beğenmediğim kitaplar. o yüzden beğenmezseniz laf etmeyin. koyayım, isteyen söylesin göndereyim.

çocuk kitabı

bak bu güzel aslında. kıyağım olsun. gerçi ucuz ve kolay bulunan bi kitap.

şiir kitabı

birkaç anıyı sulandıra sulandıra anlatmış

nettekileri toplayıp kitap diye satıyor. bende iki tane var. acemiler için iyi sayılabilir.

hıncalın yazılarından derleme. çok eski bi kitap. dökülüyor zaten. 1996 basım.

bu da kıyak olsun. ben gram sevmem adamı. seveni çoktur.

bunu vermiyom öylesine koydum :D
isteyen istediği kitaplarla beraber pm atsın kargo ödemeli gönderiyim.
hacı bunlar çöp ya, diğer taraftan insan sevdiği kitabı neden versin ki kitaplığında bulundurur
-
Prometheus
dediğin gibi insan sevdiği kitabı vermez ama bazısı belki işim bitti artık gerek yok der :)
Yoksa ben de yapacağım yeni kitaplıktaki kitapları uzun süre saklamak isterim. Ama seo kitapları filan ömür boyu saklamaya gerek yok :D
Senin kitaplardan hoşuma giden çıkmadı hocam :D Şu star gazatesinin verdiği 100 Temel eser mi ne var bende. Hepsini almak isteyen varsa 20 TL karşılığında verebilirim. Hatta para gönderemesse de sıkıntı yok okumuyorum çünkü onları.
-
Exael bunu yazdıh2so4 bunu yazdı
güzel :) kişisel gelişim kitaplarına talibim :)
yaş kaç hocam? kişisel gelişim kitapların okuyarak kendini mi geliştiriyorsun,yoksa arkadaşların mı söyledi oku diye?
yaş 21 kitap okumayı çok severim okumuşkende bana birşeyler katan kitapları okumayı tercih ediyorum genelde deneme olsun kişisel gelişim olsun tarih olsun ama en çok kişisel gelişimi ve tarihi seviyorum arkadaşlar mevzusunu anlamadım ? ya da anlamak istemedim
-
h2so4 bunu yazdıExael bunu yazdıh2so4 bunu yazdı
güzel :) kişisel gelişim kitaplarına talibim :)
yaş kaç hocam? kişisel gelişim kitapların okuyarak kendini mi geliştiriyorsun,yoksa arkadaşların mı söyledi oku diye?
yaş 21 kitap okumayı çok severim okumuşkende bana birşeyler katan kitapları okumayı tercih ediyorum genelde deneme olsun kişisel gelişim olsun tarih olsun ama en çok kişisel gelişimi ve tarihi seviyorum arkadaşlar mevzusunu anlamadım ? ya da anlamak istemedim
kişisel gelişim kitaplarını bende severim. Elinde olanlar var ise onuda yazabilir. Ama bir mürit haricinde satmak isteyen çıkmadı yahu :D