folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okuduğunu Geç Anlama

Okuduğunu Geç Anlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

aga sitedeki top üye sayısında artış mı var bana mı öyle geliyore

yanlış anlamayın userların altındaki ikona bakıp söylüyorm sadece

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

full içinden okuma dudak hareket etsin anlarsın yavaş yavaşta tam içten okumaya döner zaten.

(:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende olan disleksi rahatsızlığın olabilir. sözel kısımda o kadar çok yanlış yapıyordum ki beni eksiye çekiyordu. sadece sayısal çözerek girdim üniye sözellere hiç dokunmadım bu rahatsızlık yüzünden

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

arkadasm sen mongol falan dıenlere bakma senn sorunun okumaktan sıkılmak bana gore bunu su sekılde cozersın bol bol soru cozerek kıtap kaç tane okuyacaksın bu saatten sonra kıtap okumak sana faydası olması ıcın cocukluktan berı okuman gerekıyordu Bence sen bol bol soru coz ha sey dusunme ılk cozdujklerın zamn olarak cok olabılır aldırma azımlı bır sekılde coz elbet rahatlayacasın oss kolay bır sınav ama nedensı bunu gırıp bır yerı kazandıktan sonra anlıoruz ....

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kendim için yazıyorum mimarlıktan aşşağı tutturannı tutsunlar .... çalış hocam çalış bende çalışıyorum bu sene

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

http://www.hizliokuma.com/okumatesti.asp

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Hocam bende matematik yapamıyorum 80 soruda 20 civarı yapabiliyorum en çok. sözelde ise Tarih ve Coğrafyayı her sınavda hepsini doğruyapıyorum çıkarsa 1-2 yanlış dikkatsizlikten çıkıyor. Türkçede ise paragraf sorularında sıkıntı yok dil bilgisinden 2-3 yanlış çıkıyor. ama matematik zehir gibi a.q

Sana tavsiyem derstte tarih ve coğrafya konularını çok dikkatli dinle. dikkatini dağıtacak unsurları (arkadas, telefon vb) ortadan kaldır. derstte dikkatlice dinle beyninde olayları yorumla. Mesela Selahattin Eyyubi Kudüsü Hıttin Savaşında geri almıştır dedi hoca demi, sende beyninde o savaşı canlandır  Kudüsün haritadaki yerini gözünün önüne getir, Ordunun kaç bin kişilik olduğunu sor hocaya bunlar gereksiz gibi gelebilir sana ama bunları yaptıkça sende farkedeceksinki Sınavda şak diye gelecek bilgiler aklına. Eve gidincede okulda yada dersanede yazdıklarını kısaca 5-10 dakka tekrar edip 1-2 test çözüp yanlışlarını hocaya sorduktan sonra tarih hallolur.

Coğrafya içinse tek çare dersi dikkatli dinleyip bol soruçözmen. Sen okuduğumu çoğu soruda anlamıyorum diyosun bu bilgi eksikliğinden kaynaklanabilir veya dikkatsizlikten. 

Türkçe kolay i dersttir bol soru çözdükçe artık paragraf soruları çerez gelir sana Dil Bilgisinde zorlanabilirsin biraz.  Tek çaren Kitap okuman ve Bol soru çözmen bu iş zamanla olur 1-2 ayda düzelmesini bekleme.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------

sanırım tm öğrencisisin 

70 mat yapıyorsan biraz daha kastırıp türkçe sosyal yaparsan sağlam bölüm gelir

sanırım okuduğun hakkında yorum yapamıyorsun çünkü sos ve türkçe hep o tarz gelir ve beni bu sene kurtaran soru tarzıydı çok şükür :D

1-2 hafta yanında iyi sos türkçe yapan biriyle çalışman iyi olur o çözer sana nasıl yorum getirdiğini anlatır

yavaş yavaş kavrarsın doktorluk bi durum değil bence yavaş okuman lazım mat fazla yapıyorsan seri olmaya alışkınsındır 

hocam sayısal öğrencisiyim ygs sınavını ayırdım 80 sayısal 80 sözel diye 40matgeo 40 fen kısmı 40 türkçe 40 sosyal varya onu demek istedim veridğim oranda.

code_46 bunu yazdı:

Bende olan disleksi rahatsızlığın olabilir. sözel kısımda o kadar çok yanlış yapıyordum ki beni eksiye çekiyordu. sadece sayısal çözerek girdim üniye sözellere hiç dokunmadım bu rahatsızlık yüzünden

rahatsızlıgından bahsedermisin duymuştum ama net bi bilgim yok malesef

diğer arkadaşların verdiği bilgiler için ise çok teşekkür ederim

Cagito ergo sum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

bu sıkıntı varsa sinir iletimin yeteri hızda değildir ve çözümü çok basit, günde 1 adet tebokan veya sabah akşam 1 adet ginko alıyorsun, ayrıca her sabah balık yiyorsun veya günde 2 tane omaga3 balık yağı yutuyorsun ve bir ay sonra kafan açılmaya başlıyor, sinir hücrelerinin iletimi hızlanıyor, hiç bir zararı yok.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Hoca şimdi aklıma geldi. Kesik kesik oku, 2-3 kelime oku yarım saniye duraksa.

Toplam Hit: 5067 Toplam Mesaj: 23