Okudugunuz Kitaplar
-
size gercekten okunacak eskı ama bı o kadarda gzl bır eser tavsıye edecegım arkadslar eger bulursanız alın ve mutlaka okuyun;
halit ziya usaklıgıl-- bır ölunun anı defterıı
eger bulursanın mutlaka okuyun ustune basarak söyluyorum
-
Canan Tan - Yüreğim Seni Çok Sevdi
Canan Tan - Piraye
Canan Tan - Eroinle Dans benim en sevdiklerim ve aklıma gelenler
-
Deniz S. Vincente - Mefisto'dan Erkeklere Şeytani Tavsiyeler
Cüneyd Suavi - 40 Gram Tebessüm
Cüneyd Suavi - Hayatın İçinden -
şeker portakalı,cingöz recai serisi ve baba yı tavsiye ederim
-
Şu Çılgın Türkler-Turgut Özakman
yakın tarihle ilgilenenlere tavsiye edebileceğim güzel bir kitap
-
Adam Fawer - Olasılıksız Adam Fawer - Empati Stephen King - Göz Stephen King - Çağrı
-
Ecce Homo , Zerdüşt böyle diyordu. Ayrıca freud ve yardımcısının kitaplarıda baya güzel.
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
kavgamda neden bahsediyor tam olarak başladım ama savaş öncesi yazdığı için sanki hep kurduğu hayelleri kaleme almış gibi geldi...
-----------------------------
Hoca kavgamda hitlerin 2. dünya savaşı öncesindeki düşünceleri planları projelerini anlatıyor ıngıltere basbakanının dedıgı laftan zaten bu kıtabın onemını anlayabılırız '' KAVGAM ı eğer ciddiye alarak okusaydık 2. dünya savaşının çıkmasına engel olurduk'' demiş amcaoglu...
-
Hayatimda 1 kitap okudum Robinson Cruise . Gecen hafta 1 tane daha okudum Sari Zeybek . Ata 'mizin son 300 gununu anlatior . Kitabin sonunda goz yaslarimi tutamadim . Bunu onerebilirim sadece
-
bilim kurgu, korku, fantastik sevenler için Jean Christophe Grange nin taş meclis, leyleklerin göçü, kızıl nehir, karakan bunlar tekkelimeyle mükemmel kitaplardır.