Okul Çıkışından Sonra Kızlar Dalıyo Birbirine

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

sizde kızlar gibi tartışıyonuz a.q :) onların arasında ben olacagıdım varyaa :D

filiz sen şu tanıdıgım filiz misin ???

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek
    Kedi kavgası gibi aynı :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turKills
    turKills's avatar
    Erkek
    bırakın su orospuları yaw

[img] http://img517.imageshack.us/img517/1323/29915819rc6.jpg [/img]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi ne desem tartışmaya katılanlarıdan biri müşterim biri admınim diğer arkadaşım :)))

Yorumsuz takılıyorum :)) varmı a.q YANLIZ ibosoft a katılıyorum +30000 nin laf söylemesi için baya geçmesi lazım :)

-----------------------------

çok politikacısın alper çok... çok faydacısın alper çok... kınıyıorum seni şiddetle... :|:P

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

şunu unutmayın ki burda kimse id sine göre birbirini aşağılayamaz(misal nikoteen banı yemişti id'ni bil dediğinden) neyse 

by_gizemli yaptığın paylaşımlar cidden çok güzelde düzgün konuş adam ol delirtme adamı... ha aranızda özel bi hukukunuz varsa bilemem..

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Terbiyesiz bu ayol :)
Toplam Hit: 2837 Toplam Mesaj: 17