Okul Sitelerinin Hacklenmesi. Son Örnek: Http://Www.Kalkandereataturk.K12.Tr/
-
MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------shock56 bunu yazdı:
-----------------------------http://www.kalkandereataturk.k12.tr/
Tesadüfen bu okulun sitesine girdiğimde sitenin hacklendiğini gördüm. Merak ettiğim konu okul siteleri neden hacklenir.
-----------------------------Lamerliğin yeni ismi :| sırf hava bunlar..
-----------------------------Biz yaşadıkça sizler çıldıracaksınız demiş neresinn amelesi varsa hack grubu diye ortaya çıkıyor :D
-
Lan dur şimdi hatırladım bu CAT ı,
Capraz Ateş Tim bunlar, bu grubun başı neydi ismi şakkolik mi ne ttnet babasınınmış :D noob sürüsü, bebeler ya ahah
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------Lan dur şimdi hatırladım bu CAT ı,
Capraz Ateş Tim bunlar, bu grubun başı neydi ismi şakkolik mi ne ttnet babasınınmış :D noob sürüsü, bebeler ya ahah
-----------------------------Allura senin bu yorumlarına hasta olmamak elde değil hoca benden sana yorum bi de +rep :D
-
kolbastı team mi kuruyolar len bunlar tim alımı var derken :| eğer öyleyse bu sefer bunların anahtarını alırım bıktım amk üç kişi bir araya gelince okeye 4. aramak yerine kolbastı oynuyo :(
-
eğer çocuğun okulda nicki varsa belirli kızlara der girin bizim okulun siteye heykırlardım filan hava atmak için başka bi amacı yok.
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
açıkçası tıklamadım ne olur ne olmaz a.k şikayet ederler loglarda ip gözükür geçenlerde birinin ip si hacklenen okulun loglarında çıkmış ki heralde adama ergenekon savcısı celp gönderiyor du ne alakaysa :D kimdi o adını unuttum konu açmıştı burada o yüzden tırsar oldum hee zone varsa ekleyin bakalım hayır yanlışlog alırlar gönderirler sonraçık işin içinden Türkiyede kiişler malum :D
Ama Türk bir gerizekalı hacklediyse birdeamaçsızca hacklemişkiTürk bayrağı koymuş ulan zaten her okul sitesinde Türk bayrağı veAtatürk resmiblunur sen niyekoyuyorsun hocana gıcıksan müdüre gıcıksan ve indexte sosyal mesaj veriyorsa o ayrı mesela bayrak koymak ne oluyor sanki fethediyor okulu hödük:D
-----------------------------Benim o benim unlu oldum :P La hala anlamadinizmi ergenekon savcisinin ne ayak oldugunu bende anlamadim Bi kurt team yapmis sulalerine sovcem simdi benim ustume geldi lop diye oturdu Teamin adi colders mi ne serefsiz takimi
-
alın janlarım kendilerini alkışlıyorum :D
http://eksenim.mynet.com/blog/shekkolik/kirsehir-kirsehir-capraz-ates-tim--shekkolik/2500221669 -
Tipik bi saksıda yetişen amele örneği.
-
vatana millete zararı olmayan sitelere saldırmak caiz deildir.açık varsa yöneticiyle ileşime geçer söylersin index basıp rezil etmenin alemi yok
-
Aptallıktan ölecekler ak