folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Okul Sitelerinin Hacklenmesi. Son Örnek: Http://Www.Kalkandereataturk.K12.Tr/

Okul Sitelerinin Hacklenmesi. Son Örnek: Http://Www.Kalkandereataturk.K12.Tr/

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

MaQneToR bunu yazdı:
    -----------------------------

shock56 bunu yazdı:

http://www.kalkandereataturk.k12.tr/

Tesadüfen bu okulun sitesine girdiğimde sitenin hacklendiğini gördüm. Merak ettiğim konu okul siteleri neden hacklenir.

Lamerliğin yeni ismi :| sırf hava bunlar..

Biz yaşadıkça sizler çıldıracaksınız demiş neresinn amelesi varsa hack grubu diye ortaya çıkıyor :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Lan dur şimdi hatırladım bu CAT ı,

Capraz Ateş Tim bunlar, bu grubun başı neydi ismi şakkolik mi ne ttnet babasınınmış :D noob sürüsü, bebeler ya ahah

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

Lan dur şimdi hatırladım bu CAT ı,

Capraz Ateş Tim bunlar, bu grubun başı neydi ismi şakkolik mi ne ttnet babasınınmış :D noob sürüsü, bebeler ya ahah

Allura senin bu yorumlarına hasta olmamak elde değil hoca benden sana yorum bi de +rep :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    kolbastı team mi kuruyolar len bunlar tim alımı var derken :| eğer öyleyse bu sefer bunların anahtarını alırım bıktım amk üç kişi bir araya gelince okeye 4. aramak yerine kolbastı oynuyo :(

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    999Epineprin
    999Epineprin's avatar
    Erkek
    eğer çocuğun okulda nicki varsa belirli kızlara der girin bizim okulun siteye heykırlardım filan hava atmak için başka bi amacı yok.

Karpuzu kabuğuyla,avradı donuyla..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    açıkçası tıklamadım ne olur ne olmaz a.k şikayet ederler loglarda ip gözükür geçenlerde birinin ip si hacklenen okulun loglarında çıkmış ki heralde adama ergenekon savcısı  celp gönderiyor du ne alakaysa :D kimdi o adını unuttum konu açmıştı burada o yüzden tırsar oldum hee zone varsa ekleyin  bakalım hayır yanlışlog alırlar gönderirler sonraçık işin içinden Türkiyede kiişler malum :D

Ama Türk bir gerizekalı hacklediyse birdeamaçsızca hacklemişkiTürk bayrağı koymuş ulan zaten her okul sitesinde Türk bayrağı veAtatürk resmiblunur sen niyekoyuyorsun hocana gıcıksan müdüre gıcıksan ve indexte sosyal mesaj veriyorsa o ayrı mesela bayrak koymak ne oluyor sanki fethediyor okulu hödük:D

Benim o benim unlu oldum :P La hala anlamadinizmi ergenekon savcisinin ne ayak oldugunu bende anlamadim Bi kurt team yapmis sulalerine sovcem simdi benim ustume geldi lop diye oturdu Teamin adi colders mi ne serefsiz takimi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    alın janlarım kendilerini alkışlıyorum :D

http://eksenim.mynet.com/blog/shekkolik/kirsehir-kirsehir-capraz-ates-tim--shekkolik/2500221669

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Tipik bi saksıda yetişen amele örneği.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    vatana millete zararı olmayan sitelere saldırmak caiz deildir.açık varsa yöneticiyle ileşime geçer söylersin index basıp rezil etmenin alemi yok

DOM..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durden
    Durden's avatar
    Erkek
    Aptallıktan ölecekler ak

Zed's dead, baby. Zed's dead.
Toplam Hit: 10055 Toplam Mesaj: 33