Okul Sitesinde Açık Ve Kullanmak?
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------
SeRDaR bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
kesinlikle siteye zarar vermesin uyarı filan kesinlikle olmasın sitedeki açığın ne olduğunu neden dolayı kaynaklandığını ve nasıl kapatılması gerektiğini anlatan bir rapor hazırlayıp okul yönetimine sunması onun için daha iyi olacaktır.
-----------------------------bir teşekkür bile almaz. okullar nankör olur. varsa gıcığı bassın seviyosa hocaları söylesin açık olduğunu. hoca eyw der bırakır. hatta ters tepki bile verebilir. şahsen dikkate bile almazlar hocam :d
ayrıca öyle devletin okulunun domain şifresinin öğrenciye verildiği saçmalık nerde görülmüş :)
kolay gelsin
lisede okurken ben okuduğum lisenin internet sitesini ben yönetiyordum ve tasarlamıştım domainde host şifreside vardı bende
-----------------------------hoca niyetine senimi kullanıyordu okul, karşılığında ne verdiler hocam. müdürün haberi varmıydı ?
şahsen böyle bir işe girişmem. joomla kur derler hack yiyince başına çökerler.
-----------------------------bende okulun sitesini yönetiyordum,hostun şifresine kadar vardı elimde. sonuçta hocaların sana güveni sözkonusu. müdüründe haberi vardı, müdür yardımcısınında. hatta müdür bizzat kendi verdi.
dediğim gibi güven meselesi... karşılığına gelince orası bana kalsın :) güzel bi karşılık almıştım (6) :)