Okula Gittik, Haberiniz Olsun! (Kalan Para İle 4 Okula Daha Yardım Yapıldı - Para Bitti)
-
darısı başka projelerin başına :) hayırlısı ile ...
-
helal olsun .
-
Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Helal olsun...
-
rene taşınır kayıt fişine kadar herşeyi koymuşun. kimsenin içine şühpe bırakmamak için elinden geleni yaptığın ortada.
Site yönetimine, site kullanıcılarına helal olsun. Darısı yeni sorumluluk projelerinin başına diyorum.
-
Güzel bir katkı yaptığımızı düşünüyorum.
Başka projelerde de bulunuruz inşallah.
Murit tabletler size ne zaman ulaşacak? Devletin verdiği? Fen dersine giren öğretmen arkadaşım çok güzel oldu diyor. Animasyonlar falan varmış.
-
g3da bunu yazdı
Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Helal olsun...
-
imlegend bunu yazdı
Güzel bir katkı yaptığımızı düşünüyorum.
Başka projelerde de bulunuruz inşallah.
Murit tabletler size ne zaman ulaşacak? Devletin verdiği? Fen dersine giren öğretmen arkadaşım çok güzel oldu diyor. Animasyonlar falan varmış.
daha var bu sene olmaz muhtemelen. bizim okula seneye ancak gelir. ben geçenlerde inceledim. öğretmenler için hazırlananlar çok harika çok beğendiğim içeriği de iyi seçilmiş fakat haftalık olarak idare tarafından formatlanması gerkiyormuş öğretmenler kendi ihtiyaçları için kullanmasın diye ama uygulanması imkansız bişey bu pek inandırıcı gelmedi.
-
Aslinda belirli surelerde rutine bindirebiliriz
-
yine söylüyorum okul işi güelde bence engelli derneğinden birinin ismini alaım durumu iyi olmayan bir kardeşimize akülü tekerlekli sandelye bağışlayalım
okuldakiler projeksiyondan görmesede olur engelli kardeşlerimize yardım etmke lazım
unutmayın birgün sizde engelli olabilirsiniz
edut: Reneeeeeeeeeeeee birde sonrakine paypal seviyeni yükselt bağış yap iconu koy tbt nin köşesine durumu anlatan küçük bir yazı ile dana kolay bağış toplayabilmek adına
DJ_Alper tarafından 12/Mar/14 14:17 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdı
yine söylüyorum okul işi güelde bence engelli derneğinden birinin ismini alaım durumu iyi olmayan bir kardeşimize akülü tekerlekli sandelye bağışlayalım
okuldakiler projeksiyondan görmesede olur engelli kardeşlerimize yardım etmke lazım
unutmayın birgün sizde engelli olabilirsiniz
çok mantıklı