Okula Odaklanamıyorum.
-
Dentist bunu yazdı
spor olarak ne yapayım? düz koşayım mı?
iki güne sıkılır bırakırsın, salona yazıl parasını peşin ver ki gitmek zorunda kal hatta yıllık falan yazıl ben aylık yazılınca üşeniyordum gitmeye ama yıllık yazılınca gidiyo insan
-
Dentist bunu yazdı
hangi spor dalını seviyorsan. Futbol, basketbol eğer ikisi de yok ise tabanakuvvet yardır günde 5-6 km
-
Aramizda tek bi fark var hocam senin iki kat beter durumunum. Matematik bolumu okuyorum, bolumu seviyorum ama gecen sene hic bi derse girmedim. Gectigim dersler ingilizce ve edebiyat. Okula gidiyorum yemek yiyip geri geliyorum.
-
tR0jaN bunu yazdıDentist bunu yazdı
hangi spor dalını seviyorsan. Futbol, basketbol eğer ikisi de yok ise tabanakuvvet yardır günde 5-6 km
en iyisi koşayım
-
Tengri bunu yazdı
Aramizda tek bi fark var hocam senin iki kat beter durumunum. Matematik bolumu okuyorum, bolumu seviyorum ama gecen sene hic bi derse girmedim. Gectigim dersler ingilizce ve edebiyat. Okula gidiyorum yemek yiyip geri geliyorum.
ben yemek yemeye de gitmiyorum :D aç aç oturuyorum şu anda.
Hocam sen bi çözüm buldun mu
-
Dentist bunu yazdıTengri bunu yazdı
ben yemek yemeye de gitmiyorum :D aç aç oturuyorum şu anda.
Hocam sen bi çözüm buldun mu
yok hocam bulamadım, programlama da geliştirmeye çalışıyorum kendimi, ama onada düzenli çalışmıyorum.
Bana göre çözümü oyunu felan bırakcaksın, bırakmıyorsan da bitek geceleri yada haftasonları oynucaksın. Derslerden zevk almıyorsan kendine ders çalışan adamlar bulup, okulun kütüphanesinde ders çalışacaksın. Spor felan da mantıklı, düzenli spora gidersen kendini disipline sokmuş olursun.
Ben napıyorum kendimi disipline sokmaya çalışıyorum, programlama ve ingilizceyi yalayıp yutmayı düşünüyorum.
-
Benim durumumdasın, sporu bıraktım , sürkli oyun oynuyorum , bir taraftan tezimi yazıyorum oyun aralarında falan.
Haftaya tek bir sunumum var, tezi yarıladım.Ben bu yüzden tembelliğe vurdum
Ama senin vizeler finaller, çalışman gereken çok şey var.Silkelen ve kendine gel.Sonra pişman olacak olan yine sensin.
Spor yapmaya başlarsan, tembellik ortadan kalkacaktır.Daha dinç olacağın için , ders çalışma isteğide gelecektir.
-
manhyak bunu yazdı
okulun bi sene uzasın sonra akıllanırsın.
dıs hekımlıgı nasıl bılmıyorum ama veterıner fakultesı cok zordu.gecme sıstemıne bak ne kadar guzel bızde 2 vıze 1 fınal vardı zaten standart herkes 7 de mezun olup 8 ı gormek revactaydı bırde 8 de okuldan atılıp afla gelenler kı artık af kalkmıs sanırım bırde 8.sınıfta okuldan atılıp tekrar öss e calısıp 9. yıldında 1. sınıf olup gectıgı tum derslerı muaf saydıran arkadaşlar vardı :D atılmada kalktı tam sınırlarda bır arkadas atılacakken 12. yılına gırecekmıs okulda ama adam evlendı cocugu fılan var artık .
sağlık bılımlerı gunu gunune calısacagın bır okul dıger bolumlerde kı gıbı sınavdan oncekı gece calısayım geceyımle olmuyor
spor yap vıtamın al uyusuklugun gecerse hersey gecer .aılen para gondermesın para kazanmak zorunda kal ozaman hıc uyusukluk fılan olmaz .ozaman okuluda takıp edersın .
-
normal hocam sorun sende değil hükümette
insanlarda geleceğe umutla bakacak birşey bırakmadılarki
nasıl odaklanacan -
hipokondriyak bunu yazdımanhyak bunu yazdı
okulun bi sene uzasın sonra akıllanırsın.
dıs hekımlıgı nasıl bılmıyorum ama veterıner fakultesı cok zordu.gecme sıstemıne bak ne kadar guzel bızde 2 vıze 1 fınal vardı zaten standart herkes 7 de mezun olup 8 ı gormek revactaydı bırde 8 de okuldan atılıp afla gelenler kı artık af kalkmıs sanırım bırde 8.sınıfta okuldan atılıp tekrar öss e calısıp 9. yıldında 1. sınıf olup gectıgı tum derslerı muaf saydıran arkadaşlar vardı :D atılmada kalktı tam sınırlarda bır arkadas atılacakken 12. yılına gırecekmıs okulda ama adam evlendı cocugu fılan var artık .
sağlık bılımlerı gunu gunune calısacagın bır okul dıger bolumlerde kı gıbı sınavdan oncekı gece calısayım geceyımle olmuyor
spor yap vıtamın al uyusuklugun gecerse hersey gecer .aılen para gondermesın para kazanmak zorunda kal ozaman hıc uyusukluk fılan olmaz .ozaman okuluda takıp edersın .
hocam konulara bakınca ipin ucunu kaçırmış gibi hissediyorum :D