Okula Odaklanamıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Dentist bunu yazdı

spor olarak ne yapayım? düz koşayım mı?

iki güne sıkılır bırakırsın, salona yazıl parasını peşin ver ki gitmek zorunda kal hatta yıllık falan yazıl ben aylık yazılınca üşeniyordum gitmeye ama yıllık yazılınca gidiyo insan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek
    Dentist bunu yazdı

hangi spor dalını seviyorsan. Futbol, basketbol eğer ikisi de yok ise tabanakuvvet yardır günde 5-6 km

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Aramizda tek bi fark var hocam senin iki kat beter durumunum. Matematik bolumu okuyorum, bolumu seviyorum ama gecen sene hic bi derse girmedim. Gectigim dersler ingilizce ve edebiyat. Okula gidiyorum yemek yiyip geri geliyorum.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    tR0jaN bunu yazdı
    Dentist bunu yazdı

hangi spor dalını seviyorsan. Futbol, basketbol eğer ikisi de yok ise tabanakuvvet yardır günde 5-6 km

en iyisi koşayım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

Aramizda tek bi fark var hocam senin iki kat beter durumunum. Matematik bolumu okuyorum, bolumu seviyorum ama gecen sene hic bi derse girmedim. Gectigim dersler ingilizce ve edebiyat. Okula gidiyorum yemek yiyip geri geliyorum.

ben yemek yemeye de gitmiyorum :D aç aç oturuyorum şu anda.

Hocam sen bi çözüm buldun mu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    Dentist bunu yazdı
    Tengri bunu yazdı

ben yemek yemeye de gitmiyorum :D aç aç oturuyorum şu anda.

Hocam sen bi çözüm buldun mu

yok hocam bulamadım, programlama da geliştirmeye çalışıyorum kendimi, ama onada düzenli çalışmıyorum.

Bana göre çözümü oyunu felan bırakcaksın, bırakmıyorsan da bitek geceleri yada haftasonları oynucaksın. Derslerden zevk almıyorsan kendine ders çalışan adamlar bulup, okulun kütüphanesinde ders çalışacaksın. Spor felan da mantıklı, düzenli spora gidersen kendini disipline sokmuş olursun.

Ben napıyorum kendimi disipline sokmaya çalışıyorum, programlama ve ingilizceyi yalayıp yutmayı düşünüyorum.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim durumumdasın, sporu bıraktım , sürkli oyun oynuyorum , bir taraftan tezimi yazıyorum oyun aralarında falan.

Haftaya tek bir sunumum var, tezi yarıladım.Ben bu yüzden tembelliğe vurdum

Ama senin vizeler finaller, çalışman gereken çok şey var.Silkelen ve kendine gel.Sonra pişman olacak olan yine sensin.

Spor yapmaya başlarsan, tembellik ortadan kalkacaktır.Daha dinç olacağın için , ders çalışma isteğide gelecektir.

https://t.me/pump_upp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

okulun bi sene uzasın sonra  akıllanırsın.

dıs hekımlıgı nasıl bılmıyorum ama veterıner fakultesı cok zordu.gecme sıstemıne bak  ne kadar guzel bızde 2 vıze 1 fınal vardı zaten standart herkes 7 de mezun olup 8 ı gormek revactaydı bırde 8 de okuldan atılıp afla gelenler kı artık af kalkmıs sanırım bırde 8.sınıfta okuldan atılıp tekrar öss e calısıp 9. yıldında 1. sınıf olup gectıgı tum derslerı muaf saydıran arkadaşlar vardı :D atılmada kalktı tam sınırlarda bır arkadas atılacakken 12. yılına gırecekmıs okulda ama adam evlendı cocugu fılan var artık .

sağlık bılımlerı gunu gunune calısacagın bır okul dıger bolumlerde kı gıbı sınavdan oncekı gece calısayım geceyımle olmuyor

spor yap vıtamın al uyusuklugun gecerse hersey gecer .aılen para gondermesın para kazanmak zorunda kal ozaman hıc uyusukluk fılan olmaz .ozaman okuluda takıp edersın . 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

normal hocam sorun sende değil hükümette

insanlarda geleceğe umutla bakacak birşey bırakmadılarki

nasıl odaklanacan

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    manhyak bunu yazdı

okulun bi sene uzasın sonra  akıllanırsın.

dıs hekımlıgı nasıl bılmıyorum ama veterıner fakultesı cok zordu.gecme sıstemıne bak  ne kadar guzel bızde 2 vıze 1 fınal vardı zaten standart herkes 7 de mezun olup 8 ı gormek revactaydı bırde 8 de okuldan atılıp afla gelenler kı artık af kalkmıs sanırım bırde 8.sınıfta okuldan atılıp tekrar öss e calısıp 9. yıldında 1. sınıf olup gectıgı tum derslerı muaf saydıran arkadaşlar vardı :D atılmada kalktı tam sınırlarda bır arkadas atılacakken 12. yılına gırecekmıs okulda ama adam evlendı cocugu fılan var artık .

sağlık bılımlerı gunu gunune calısacagın bır okul dıger bolumlerde kı gıbı sınavdan oncekı gece calısayım geceyımle olmuyor

spor yap vıtamın al uyusuklugun gecerse hersey gecer .aılen para gondermesın para kazanmak zorunda kal ozaman hıc uyusukluk fılan olmaz .ozaman okuluda takıp edersın . 

hocam konulara bakınca ipin ucunu kaçırmış gibi hissediyorum :D

Toplam Hit: 2435 Toplam Mesaj: 23