Okulda Sigara (Yardim :D)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Branxian bunu yazdı:
    -----------------------------
    Biz hocaya verirdik o saklardı. Arama zamanlarında :)
    Ben arama oldugu an moldov bi sevdigim kız vardı öünmde otururdu uzatırdım hemen koyardı kemerine gömleği bırakırdı üstüne,müdür yardımcısı bayan hoca arardı onu da çok sever pek bakmazdı: D

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu sıraların bacakları borudan yapılmıştır ve toplam 8 tane bacak bulunmakda..

bu bacakların her biri 3 sigara alır fazlasını almaz.

8*3:24 sigara saklayabilirsin o boruların içine.Ben lise hayatım boyunca hep buralara sakladım sigarayı bazen kendin bile unutuyorsun oraya koyduğunu çünkü peki kişi akıl edemez oraya koyduğunu.

Ben derimki oraya koy sigaranı git gel iç hiç sıkıntı olmaz rahat ol.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Claros bunu yazdı:

Sevgili murridler sayin arkadaslar Bugun yine okulda bir arama oldu ve bir kac kisinin sigrasi gitti Ve cocuklarda uyari aldilar sizce Sinifta sigara saklanabilecek en iyi yer neresi ???

Not : Cop kutusuna sarip atin demeyin ariyorlar , Tahta arkasi olmuyor..!

Bende cevabin tbt den cikacagini dusundum ve konu actim  

okullar bitti ama. en iyi saklanacak yer çoraplar galiba :p bizim arkadaşlar cüzdana kadar saklıyor 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    Hacı Bizim Arkadaşlar Hocalarla Birlikte İçiyorlar Artık aşmıi Okul Kendini xD

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bızım okulda osman nıhat hoca vardı gercı hala var da ne zaman sigarası bıtse bı sınıfa dalar ğpketlerı toplar o haftayı ıdare ederdı bızden aldıgı sıgarlarla, bız mezun olduk ınsan özluyor ya okulu hıc bı bok olmuor lisedeyken korkuyorsun tenefuste o sigarayı hızla içirten adrenalin hormonu salgısı.Onlar zaten bılıyor sıgara ıcıldıgını tenefuslerde;nerden mı bılıyorlar cunku kendılerıde oralarda içiyorlardı.Gidip te kımseyı atmıyorlar sıgara yuzunden dısıplınlık bıle olmazsınız.Veliniz çağırılır onun haberı olur ,Sıgara ıctıgınız bılmıyorsa evde hır gur.Artık rahat olursunuz cunku aılenız bılıyordur ıctıgınız hıc bı sorun kalmamıstır.Bununla bırlikte okuldan eve gıderkenkı nane sekerı,sakızı masrafınızda ortadan kalkmıstır.

ha bu arada ben siagaramı hep cuzdanda saklardım hıc kımse bakmadı koyardım 4 yada 5 tek 

gercı dıkdortgen oluordu ama duzeltıyordum ıcıordum.Önemlı olan sekli değil işlevi öyle değil mi?

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scream_vasiyet
    scream_vasiyet's avatar
    Erkek
    camdan sarkın camın aşşasındaki duvara bantla yapıştır :/

açım diye ağlama marketleri yağmala xP
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keita
    keita's avatar
    Erkek
    kış aylarında sapkalı kapsonların içine iyi saklanıyor..bizde üstündede olsa o sapkanın içine kimsenin bakması aklının ucuna gelmiyordu :)

AkıLLısı Bizi BuLmaz, DeLisi Götümüzden AyrıLmaz...
Toplam Hit: 6699 Toplam Mesaj: 28