Okulda Verdiğim Konser We 1000 Kişiliq İzleyici Kitlesi :D
-
ben çok beğendim
-
yanliz beat cok tanidik hatda bazi sozlerde bu beati sansarmı kullanmısti haci
-
yanlış link vermişin la.. :D dorusu bu olcak : http://www.youtube.com/watch?v=TQOEUTFqKt4
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------Lord-Nespace kimsin yediğim dissi nerden biliosn :D:D
kimse deismemis lan :D:D ne guzel...
karatahta güney yakası demek antalya demek.. hani haritada bööle aşşa taraf güney yha hani bizde güney yakasındayız.. öle bişey.. hani bu amarigan adamları ves kos :D falan demiş ya öle bişe :D been herkeze sonsuz tskler ath-ziki-hai sennde a.q :D
-----------------------------Zuaa olum seni unutabilir miyim lan :D
-
Hoja güzel olmuş.
Yalnız rap kültürüyle ilgili bilmen gereken en önemli olgu; Gerçek rap'çi yaptıklarıyla en az övünendir. Rap'i insanlara aşılayabildiysen onlar seni zaten övecektir.
Çalışmalarında başarılar dilerim.
-
Lord-Nespace kimsin bea:D
Swool demek istediğini anlamadım biraz daha acarmısın? benim bu konuyu acmam kendimle övünmem mi yani?
evet baslıga bakınca ole gibi olmus :D:D tamam ozaman yanlıs anlasmayı düzelteyim.. rapimi size sunuyorum..daha fazla ve daha farklı dinleyici kitlesi yani ;)
eh bunu yaparkende biraz eğlenmek benmde hakkım sanki..
-
:) Güzel söylüosn ama biraz daa pro olmak lazım.. Ben Sago'yu beğeniorm o tarz müzik bence rap için cok güzel bi yol gitmek lazım o yoldan... Yola Dewam.. Tbr
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------Lord-Nespace kimsin bea:D
Swool demek istediğini anlamadım biraz daha acarmısın? benim bu konuyu acmam kendimle övünmem mi yani?
evet baslıga bakınca ole gibi olmus :D:D tamam ozaman yanlıs anlasmayı düzelteyim.. rapimi size sunuyorum..daha fazla ve daha farklı dinleyici kitlesi yani ;)
eh bunu yaparkende biraz eğlenmek benmde hakkım sanki..
-----------------------------
Başlığı kasdetmiştim.Eğer rap yaptığını düşünüyorsan bunu insanlara sunmak en tabi hakkın.
Bence bununla sınırlı tutma, çalışmalarına devam et. Kendini geliştirmen gereken noktalar olabilir. Kendini ne kadar az görürsen, peşin sıra gelen çalışmalarında o kadar iyi olacaktır.
-
tebrix kanky ;)