Okuldan Ayrılıcam Bısıler Sorucam Bı Bakın Beyler ?
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Okuzluk yapma buyuk sozu dinle Liseyi bitir universite okumasanda olur ama liseyi bitir haci...
-----------------------------he şimdi sen bana öküsmü dion:)
-
Iso acik lise ne zaman bitecek sen onu soyle.Acik lisedende atilacan sen boyle giderse.Okuz kardesim benim,seviyorum seni :D
-
olm 7 senedir gidiom açık liseye ama 8. sene biticek işallah az kaldı:D
-
Okulu bitirmezsen bi bok olamazsın...
-
rene ne bok yedıgımı bılsem zaten ama olmuyo abı ıyıcene aklım karıstı hıc kendımde degılım ymın edeırmkı bı yandan okul hayatım bıtıcek dıyorum bı yandan okulda her gn cehennemı yasıyorum evıme gelıp yatagıma bıle yattıgımda uyurken rahatım abı cehennemı yasarken yasıyorum
-
benm arkadaşım da açık lise öss ye felan girebiliyor bi fark yokmuş gibi biliyorum.
-
hajı okumadık kafamızı duvarlara vuruyoruz a.q
oku belki istemeden bi sapa kürek olursun :)
-
Nurky bunu yazdı:
beyinsiz bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------halk eğitim merkezine git 3 ay takıl sertifika versinler çok işe yarıyor bende var :)
açıktan bitirirsin gibime geliyor...
-----------------------------selfitika cokmu işe yariyor?
birak allah aşkina ne işe yaradi suana kadar
o senin bilgisayar kursu aldıgın ve bilgisayar bildiğin anlamına geliyor hoca...
lise mezunusun adam sana sorcak bilgisayar biliyormusun ?
biliyorum diceksin belgen falan var mı ?
yok ?
o zaman s.g dicek kısacası önemli olan o belgenin sende olması ,
-----------------------------halk eğitim merkezlerinde öğretilen eğitim,işletim sistemi,office paketi. başka da bişe yok. arkadaşımdan biliyorum. o belge ile de pek bişe yapabileceini sanmıyorum :S ben hala okumasından yanayım. ilerde çok pişman olucaın şeyler yapma ;)
-
End0t0ksiN konuyu kapatti,
okula devam edecek
dimi ?