Okullar Açılıyor
-
evet yaw yarın okul var.. sabahçıyız bu dönem galiba.. erkenden yat erkenden kalk.. eve gel yorgun argın.. yeter amk.. bitsin şu lise.. gelsin üniversite..
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
evet yaw yarın okul var.. sabahçıyız bu dönem galiba.. erkenden yat erkenden kalk.. eve gel yorgun argın.. yeter amk.. bitsin şu lise.. gelsin üniversite..
-----------------------------yaş 24 hala lise dfs
-
aq ne cabuk bıttı su tatıl daha dun gıbı gelıor karne gunu boku yedık sabah 6 da kalkıcazz :/
-
11. sınıfa geçtim bu sene ne pok yicez bilmim:S Çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...k... Çalışmam lazım çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...k...
-
sona geçtim bende arkları o okul ortamını özledim ama dersler felan aklıma gelince tiksiniyorum :D
-
Özlemini duyduğum sivil okul hayatı artık başlıyor.Bizim lise gibi bir derdimizde yok Welcome To University : )
-
Nurky bunu yazdı:
11 senelik profesyonel öğrencilik kariyerimde,bu kadar rahat oldugumu hatırlamıyorum :)
son sene bu sene bitiyor çok şükür. sonra üni :| öss kas babam kas...
-----------------------------çalış lan sen de üniversite kazanmak bedava mı öyle :)
okullar açıldı ben de geldim görev yerime. Rehber Öğretmen olarak bütün öğrencilere başarılar diliyorum. Az çalışın her gün çalışın. Geleceğinize yatırım yapın. Sonra nurky gibi sıkışıp kalmayın :) Ayrıca kankalarla yeniden buluşma paha biçilemez :D
-
DePReS bunu yazdı:
liseye yeni geçtim çok fena heycan yaptım ilk gün nabıcam hiç bilmiyorum :D
-----------------------------akşamdan tuvaletini yap sonra okulda adrenalin patlamasından sıçma :D şahsen ben de o durumdayım :D
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------benidme 3 ama bu sneden başlıcam işllah unv olaylarına
-----------------------------diğer arkadaşlarında dediği gibi bu sene o kadar kasma.
ancak geçmiş konuları ve bu sene öğreneceğin konuları çok iyi öğren ki seneye birde onları öğrenmek için uğraşma bizim gibi :)
bizde üni yollarına düşecez pazartesi. bekliyoruz.
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------yaş 24 hala lise dfs
-----------------------------anca sindire sindire sanırım :D