folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okuma Hızınızı Ölçünüz...

Okuma Hızınızı Ölçünüz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Hızlı okumuk önemli değil hızlı okurken okuduğunu anlamak önemli hızlı okuma teknikleri adlı bir bej kitap var 1 saat de 1 kitap okuyabilirniz. diye o kitabı okuduktan sonra böyle şeylerin nekadar saçma olduğunu göreceksiniz..

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek
    kolpa lan bu site
    başlata bastım test etmek için siteyi sona anında bittiye bastım 15105 kelime/dk çıktı fakat binbir gece masallarını şu an 2 saatte okuyacağımı EHO eğitiminden sonra ise 1 saatte okuyacağımı söyledi. Ne yani dakikada 30000 kelime mi okutacaklar? hiç sanmıyorum...

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    içinden mi okudun sen abi :) sesli okican. içimden okusam bende 400'e dayarım. sesli olaraktan 129 kelime okumuşum. 10 soruda 8 doğru cevap, anlama seviyemde %80'miş. ilginç birşey.
    ben de içimden okudum.

internet kafenin ortasında yüksek sesle okumaya utandım açıkçası.Aslında linki etraftakilere dağıtıp okusam olurdu hem ben okurdum onlarda takip ederlerdi...(ama çoluk çocuk oyun oynuyo ilgilenmez kimse)

bu arada dk da 188 okumuşum anlamam da %70 miş.Ulan sonunda okuduğumuzu anladık mı köşesi olduğunu bilseydim daha dikkatli okurdum...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    518 kelime dakikada :)

Senin yalanına Sokuyum uhahuahua :D

518 kelimeymiş :D hahaha

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seker
    seker's avatar
    Dişi
    450 kelime :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

145 kelime :|

benim sorunum bu ztn çok yavasim iki yil önce aldigim kitaplar duruyor sira gelmedi okumaya :/

anlama 90% (H) :D

Toplam Hit: 2904 Toplam Mesaj: 17