Okumak Güzel Şey Be Kardeşim...
-
Müridler Kendime Ufak Bi Kütüphane Yapmak İstiyorum,bunu kendi kendime başarıcama inanmıyorum sizden istediğimse elinizde evinizde fazladan kitaplarınız varsa şu kardeşinize nacizane ufak bi yardımda bulunun :(
-
başlık düzeltilirse sevinirim OKUMAK olucaktı
-
Hayalimdeki seylerden biri,dev gibi bir kütüphane :)
-
bir adam varmış kitap alır okuyup bitirir sonra bi rafa koyarmış aradan seneler geçmiş o adamın kocaman bir kütüphanesi olmuuuuuuş
-
hoca şimdiden tebrik ederim çok güzel bi düşünce ama sadece kütüphane oluşturme okuyarak oluştur. benim evde kütüphanem war bi oda tamaman calışma ve kitap odası inan ki insanın en güzel dakikaları öyle bi odada kendini dinleyerek veya kitap okuyarak geçiyor. İnşallah istedigin gibi olur.
-
Kütüphanedeki kitab sayısı degil o kitablardan ne kazandıgın önemlidir.
-
valla nerede açıcağın önemli ayrıca millet kafayı para ile bozmuş hayır işi fln dinelemeden kakalıyorlar adamı kendi dükkanın yoksa zorlama ayrıca şöyle bir sistem koy üyelik olayı olsun ayda 5 lira gibi cüzi bir miktar al acık adreslerin ial alan okusun öyle getirsin :)
hatta avcılarda vardı bu
al götür oku getir kütüphaneleri gibi birşeydi : )
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------valla nerede açıcağın önemli ayrıca millet kafayı para ile bozmuş hayır işi fln dinelemeden kakalıyorlar adamı kendi dükkanın yoksa zorlama ayrıca şöyle bir sistem koy üyelik olayı olsun ayda 5 lira gibi cüzi bir miktar al acık adreslerin ial alan okusun öyle getirsin :)
hatta avcılarda vardı bu
-----------------------------ne parası be kanka:D öle kendi odamda bi bölüm yapıcam::D zuhahahyt:D
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------valla nerede açıcağın önemli ayrıca millet kafayı para ile bozmuş hayır işi fln dinelemeden kakalıyorlar adamı kendi dükkanın yoksa zorlama ayrıca şöyle bir sistem koy üyelik olayı olsun ayda 5 lira gibi cüzi bir miktar al acık adreslerin ial alan okusun öyle getirsin :)
hatta avcılarda vardı bu
-----------------------------ne parası be kanka:D öle kendi odamda bi bölüm yapıcam::D zuhahahyt:D
-----------------------------kütüphane ayağına temiz cocuklarıda kandırıcak ya :D
-
ne gibi kitaplar mesela sana bir iki tane hediye edebilirim bendekiler sana uyarsa
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------
ne gibi kitaplar mesela sana bir iki tane hediye edebilirim bendekiler sana uyarsa
-----------------------------roamn felan istemiyorum kanka(: bilgilendirici kitaplar olucak tarih bilim herşey ama NO ROMAN!