Okuyup Yada İzleyip Hayat Değiştiren Film Veya Kitap Önerileriniz
-
film flash back of a fool
kitap yüzde yüz düşünce gücü ve sınırsız güç
-
3 idiot izlemeni tavsiye ederim.Ne okuyosun öğretmenlik mi? branş ne?
-
kilit11 bunu yazdı
3 idiot izlemeni tavsiye ederim.Ne okuyosun öğretmenlik mi? branş ne?
orman mühendisliği
-
Hımm atama felan deyince öğretmenlik olduğunu düşündüm.
-
hayatı olumlu yönde geliştiren var mı diye soruyorsan, benim yok
hayatını sağlam tiken var mı dersen robin sharma kişisel gelişim kitapları bende ters tepti :)
-
öyle hayatımı değiştiren bir kitap yada film olmadı.Bu tür şeylerin hep bende anlık gaz vermişliği olmuştur.
-
u235 bunu yazdı
öyle hayatımı değiştiren bir kitap yada film olmadı.Bu tür şeylerin hep bende anlık gaz vermişliği olmuştur.
işte bende öyle olsun araç olsun bana ben biliyorum günün birinde köşeyi çok sağlam döneceğimi ama şimdilerde umutsuzum ama çıkacağım ve bence çok güzel tavsiyelerde bulunuyor arkadaşlar saolsun
-
o kervanı ben 10 yıldır bekliyorum be güzel kardeşim artık kuyu benim yaşam tarzım oldu :(
notanın n'sinden anlamayanlar bu yıl kpss'ye giriyor kazanıp öğretmen olacak birçoğu bense sürünüyorum. etmediğim dua kalmadı ama yok o kuyudan çıkış yok maalesef :(
mstfckmk58 tarafından 27/Nis/13 01:31 tarihinde düzenlenmiştir -
mstfckmk58 bunu yazdı
o kervanı ben 10 yıldır bekliyorum be güzel kardeşim artık kuyu benim yaşam tarzım oldu :(
notanın n'sinden anlamayanlar bu yıl kpss'ye giriyor kazanıp öğretmen olacak birçoğu bense sürünüyorum. etmediğim dua kalmadı ama yok o kuyudan çıkış yok maalesef :(
yüzde yüz düşünce gücü ve sınırsız gücü tavsiye ederün (Not:Şiddetle)
-
joe_black bunu yazdımstfckmk58 bunu yazdı
yüzde yüz düşünce gücü ve sınırsız gücü tavsiye ederün (Not:Şiddetle)
listeye ekledim kitabı iki üç güne kalmaz alacağım